Sammanfattningar

Kommentarer från Täby-Bele Barkarby

Bele Barkarby fortsätter vara urstarka i grupp C och under kvällen kom fjärde raka segern när man besegrade Täby med 3-5 på bortaplan. Följande sägs efter matchen

Sebastian Miedinger, Täby: Vi hade spelet igenom större delar av matchen ( inte överdrivet mycket,  men mer än Barkarby). Bele var mer fokuserade i anfalls spelet som reducerade i mer mål, samt att Beles var mer ordentliga i försvaret. Då vi i Täby hade svårt och få iväg bollen så kunde Bele göra mål vid ett par tillfällen. Bele viner matchen med 3-6, men vi höll i ganska bra. De gjorde 3-4 med typ 5min kvar och 3-6 i öppen kasse, matchens lirare solklart GABRIEL GILLOW, vår målvakt som stod emot skott efter skott efter skott och gjorde det spännande matchen igenom. Vi ledde ett antal gånger, men som man ser så lyckades vi tyvärr inte hålla det.

Gustav Böhrens, Bele Barkarby: Skulle säga att matchen startar som dem flesta matcherna gjort hittills, vi är inte alls tillräckligt taggade och Täby tar ledning efter några minuter. Vi börjar sedan jobba in oss mer och mer i matchen och kvitterar rättvist. Jag anser att vi är det spelförande laget i matchen och har rätt så bra kontroll på Täbys långbollar ner i hörnen. De enda riktiga problemen vi får är när vi själva tappar bollen på mittplan och detta tar Täby till vara på tre gånger och gör tre mål. Det som avgör matchen enligt mig är när vi får en utvisning med 10 minuter kvar av matchen för fördröjande av spel. Vi vinner boll ganska snabbt och får fram den till en ren William Lennartsson som drar målvakten och lägger in den kyligt i öppet mål. Efter detta boxplaymål får vi extremt mycket energi samtidigt som Täby börjar hänga med huvuden och kan sedan sätta spiken i kistan med en minut kvar, innan vi gör 6-3 i tom bur. Skulle vilja hylla hela laget efter en enorm kämparinsats, där alla verkligen jobbar för varandra. Lite extra beröm till våra grymma 00:or som gör det riktigt bra för att vara tre år yngre än många andra på banan. Även vår sångfågel i målet Love Rönnlund gör en riktigt bra match och räddar oss vid flertalet gånger.