JAS-bloggen
Sammanfattningar

Kommentarer från kvällens Uppsala-derby

Rasbo tog en stark seger när man på bortaplan vann med 1-3 i kvällens derby mot Rasbo. Följande sägs om matchen i efterhand:

Christoffer Gustafsson, Sirius: Sirius är det spelfördelande laget och bollinnehavet kan väl ligga på runt 70 mot 30 %. Matchen slutar 3-1 till rasbo. Matchvinnare blev rasbos målvakt simon olofsson. Han va ett monster i kassen idag. Han måste ha räddat runt 40 skott idag. En riktigt stor eloge till honom.

Jonas Boväng, tränare i Sirius: Ett taktiskt bra Rasbo IK som spelade med hjärta hela matchen. Bra försvarsspel och en fantastiskt bra målvakt. Dom vinner och gör det bra kollektivt.

Martin Storäng, Rasbo: Deras förstafemman pressar oss otroligt hårt och visar verkligen varför spelare som Stoffe, Stenis och Matte lirar i SSL. Men mot de andra femmorna är vi minst lika bra om inte bättre. Sen har vi väl bättre utdelning för dagen. Men som jag sa innan matchen så om vi satt försvaret rätt så fanns det chans till vinst och det är något vi verkligen gör idag! Vi har en bredare trupp överlag vilket gör att vi kan vinna matchen. Sen kan man inte undgå vår rent ut sagt mur i kassen Simon Olofsson, matchens lirare helt klart!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar