JAS-bloggen
Intervjuer

Cleasby sammanfattar JAS-inledningen

Åstorp/Kvidinge har börjat med två raka segrar i DJ-grupp E. Laget har lyckats göra hela 18 mål, där lagets Emilia Cleasby, har varit en av lagets vassaste.

Ni har börjat med två raka segrar, hur känns inledningen?

Inledningen känns riktigt rolig och bra, då flera av våra spelare är med och gör skillnad i matcherna. Vi jobbar och sliter för varandra vilket vi sedan får utdelning för i matcherna.

Nu senast drog sig Malmö ur er grupp, har det förändrat er inställning och matchning på något sätt nu när det blir mindre poäng att spela om?

Som det ser ut nu tog Engelholm över Malmös plats i serien. Det är bra att Engelholm tar platsen så att vi får spela fler matcher. Vi är ett väldigt ungt lag så fler matcher gör att vi lär oss ännu mer.

Vilka lag tror du vi kommer få se i toppen som kan avancera ur gruppen?

Som det ser ut nu tror jag själv att vi (Åstorp/Kvidinge) kommer vara ett av lagen som avancerar ur gruppen. Delvis efter vår första vinst mot det tippade topplaget Stanstad. I toppen tillsammans med oss tror jag att Stanstad och Röke kan hålla till.

Vad är du mest nöjd med i spelet hittills?

Jag tycker det är riktigt kul att vi har tre hela formationer som spelar väldigt bra tillsammans, som levererar och som vi kan rulla runt på hela matcher.

Vem och varför tycker du är gruppens vassaste spelare?

Det är svårt för mig att utse vem som är gruppens vassaste spelare då jag inte riktigt har full koll på vilka spelare som jag har att välja mellan. Målvakten är en viktig person i ett lag och på den fronten känner jag att vi (Åstorp/Kvidinge) är riktigt starka. Nyligen har vi fått in en målvakt vid namn Johanna Sandberg och detta tycker jag verkligen har gynnat oss.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar