JAS-bloggen
Intervjuer

Silvermedaljören Partille kliver in i JAS!

Under morgondagen så är det dags för Partille IBS att kliva in i JAS-spelet, då man på hemmaplan tar emot Zenith. Partille som tidigare i våras tog en silvermedalj, är nu i en ny situation jämfört med hur det såg ut under förra säsongen när man startade JAS-spelet, då mer som en underdog. Partilles Jonathan Bodenmalm, säger följande om premiären.

Dags att kliva in i JAS, sett till fjolårets succé, hur stor press känner ni inför premiären?

Pressen har betydligt ökat efter fjolårets succé men på något sätt så känns det som att vi inte är det favorittippade laget som ska vinna JAS iår vilket i sin del är väldigt skönt då vi tycker om att vara ”underdogs” laget.

Vad har ni för målsättningar med gruppspelet först och främst?

Våra målsättningar i gruppen är att vi givetvis ska försöka knipa första platsen och ta oss vidare till slutspel, men vi vet att det kommer bli en tuff resa då det finns många lag som är sugna på att slå oss, t.ex. Lerum och Lockerud Mariestad.

Ni har lyckats ersätta ett par av tappen med nya spelare. Vad tycker du om er trupp jämfört med fjolåret?

I dagsläget känns det som att våran trupp är bra. Vi har under sommaren lyckats fylla igen de tomma hålen Erik Lennheimer, Tobias Hansson, Oscar Petersson och Olle Sergård lämnade efter sig. Så jag tror absolut att vi har samma förutsättningar som fjolåret om vi fortsätter att tugga på!

Zenith imorgon, vad tror du på för matchbild?

Imorgon tror jag att det kommer bli en ganska ensidig match då vi troligtvis kommer vara det bollförande laget medans Zenith backar hem och kommer gå för kontringar. Förhoppningsvis så kommer denna Zenithmur att fallera och vi kan i slutändan trycka in några extra bollar.

Du själv levererade i fredagens division ett match, hur är formen?

Jag känner att formen börjar komma tillbaka igen efter några små skadeproblem i början på säsongen vilket är väldigt skönt med tanke på att premiären är nu imorgon. Ska bli oerhört roligt att dra igång igen!

Bodenmalm stod för ett kanonmål mot Pixbo i fredags, blir det nya imrorgon? Foto: Roine Bengtsson

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar