JAS-bloggen
Sammanfattningar

Kommentarer från Sävedalen-Lerum

Under gårdagen så tog Sävedalen emot Lerum i Valhamra center, en match som Sävedalen såg ut att knyta ett grepp om, men Lerum visade moral och kunde både komma ikapp och förbi tillslut. Mathias Undeland i Sävedalen och Victor Brendelökken i Lerum sammanfattar matchen på följande sätt:

Mathias Undeland, Sävedalen: Jag tycker vi gör en bra match. Vi lyckas ta ledningen med två fina frislags varianter. Vi är med i 5 mot 5 spelet och äger mycket boll de första två perioderna. Sen i slutet av andra perioden åker vi på två utvisningar vilket straffade oss idag. Vi tappar fokus i tredje perioden, har inte marginalerna på våran sida och orkar inte hela vägen. Tur att det är dubbelmöte..

Victor Brendelökken, Lerum: Vi börjar väl matchen helt okej, men halvvägs in i första gör Sävedalen en bra frislagsvariant som vi tyvärr går bort oss på. Slutet av första gör de 2-0 rätt billigt och de flesta i laget går in med tunga huvuden i paus. Vi gör tidigt 2-1 i andra i pp. De gör 3-1 kort därpå även de på pp. Där tappar vi matchen tills vi får med oss en femma och en tvåa. Vi får grepp om matchen och tar över den helt vilket gör att vi bekvämt vinner med 5-7. En match som spelades på mycket känslor där vi höll våra huvuden kalla och spelade ut de. Underbart med spelare i laget som visar vägen och verkligen får fram lagandan!

Victor Brendellöken var en av Lerums viktigaste spelare i vändningen! Foto: Christoffer Sturesson.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar