JAS-bloggen
Sammanfattningar

Kommentarer från Arboga-Rönnby

En av kvällens JAS-matcher på DJ-sidan, var matchen mellan Arboga och Västerås i C-gruppen, en match där Rönnby tog alla tre poäng då man vann med 4-1 på bortaplan. Izabelle Roos i Rönnby, samt Emelie Hastad i Arboga säger följande om matchen.

Izabell Roos, Rönnby: första och andra perioden var vi lite sega och åstadkom inte med så mycket. Vi försökte spela vårt spel men ikväll var inte vår kväll. Vi kunde ha vart mer rejäla i försvars spelet, men vi gjorde de bra framåt, vi hade mycket mål chanser men vi kunde gjort mer mål men dem hade en bra målvakt som tog de mesta av våra skott. Arboga var fysiska och ett jobbigt lag att möta idag dem vann de flesta närkamperna men de hade inte så mycket skott på mål. Jag tyckte inte direkt att de var någon spelare som stack ut ikväll.

Emelie Hastad, Arboga: Rönnby vet vi är ett lag som rullar mycket boll och vet exakt vart dom har varandra. Dom har två tjejer som utmärker sig väldigt mycket och det är Izabell Roos och Jonna Sjöberg, men jag tyckte ändå att vi stod upp väldigt bra mot dom. Vi löser situationer bra men kan vara lite stressade i vissa. Skulle vi lugna ner oss, hitta mer ytor så skulle vi stå upp ännu bättre. I helhet så äger Rönnby väldigt mycket boll men vi försöker gå på kontring och pressa när vi kan. En som jag vill lyfta är vår egna målvakt Emilia Bergstedt!! Sjukt grym i målet idag, fick dock inte så mycket hjälp, men skötte sig kanon. Även alla andra i laget då vi visar en riktig laganda, då alla kämpa in i det sista! Det är riktigt kul att se, och vi utvecklas som lag genom sådana matcher och blir bara bättre och bättre av sånna. Sen är det svinkul att det äntligen kommit JAS för oss tjejer också!

Vi tackar de båda och önskar dem lycka till i fortsättningen!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar