JAS-bloggen
Intervjuer

H2H med Hellström/Broberg inför kvällens toppmöte!

Ikväll väntar toppmöte i JAS-grupp D, där Djurgården tar emot Salem/Telge, båda lagen som står på full pott efter inledningen. Djurgårdens Adam Hellström, samt Salems William Broberg, säger följande inför matchen.

Vad tycker ni om eran inledning?

Adam: Jag tycker vi har fått en fantastiks inledning, den kunde knappast blivit bättre!

William: Jag tycker att vi har gjort en hyfsat bra och stabil inledning, har inte känt att haft nått problem med motståndet hittills. Vi har ett bra lag på pappret, det gäller bara att få ihop det så bra som det går med tanke på att vi har så få träningar tillsammans, vi är ju spelare från 4 olika lag.

Vad vet ni om era motståndare ni ställs mot?

Adam: Det jag vet är att Salem är ett fruktansvärt bra lag, de har inlett starkt med klara segrar och en hel del mål framåt.

William: Jag vet att dom vann JAS elitcup på försäsongen och att dom inlett serien med många mål framåt och få bakåt. Väldigt bra lag på pappret.

Hur tror ni matchbilden kommer se ut?

Adam: Tror det är två lag som kommer att försöka ha mycket boll, men att vi i Djurgården blir det mer spelförande laget.

William: Jag tror att det kommer bli en väldigt rolig och sevärd match. Mycket fart och många taggade spelare på planen. Hoppas på en kanonmatch i 60 minuter.

Någon speciell spelare i motståndarlaget ni vill varna för?

Adam: Ahlroth, ett namn som måste nämnas efter hans succéstart i allsvenskan, Broberg är ett annat namn som är värt att varna för, de två är dom mest giftiga i Salem. Helt enkelt grabbarna med rötter ifrån Nykvarn!

William: Ja de är många bra spelare i DIF vad jag vet, framförallt Hellström, Götz och Larsson. Riktigt duktiga spelare.

Många anser detta som gruppens ”toppmöte” vilka andra lag ser ni som topplag?

Adam: Huddinge, brukar alltid leverera oavsett ålderskull. Ser Farsta som en liten outsider. Men svårt att säga så tidigt in på säsongen.

William: Jag vet inte riktigt, svårt att säga såhär tidigt in på säsongen när man inte mött alla lag eller så, men möjligtvis Huddinge, de har inlett serien bra!

Vi tackar de båda och önskar dem lycka till i kvällens match!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar