JAS-bloggen
Intervjuer

Amanda Wetterström inför Surte/Zenith!

Pixbo inledde med att kryssa mot Lindome, men redan ikväll väntar en ny chans till tre poäng när man möter Surte/Zenith på hemmaplan. Pixbos Amanda Wetterström ger er det senaste!

Kryss i premiären, vad tycker du om den matchen?

Vi var nervösa och taggade, ett spänt och okontrollerat spel från vår sida under större delen av matchen men vi lyckades ändå få in en boll och ta hem ett poäng!

Kan ni ta med er något från den matchen?

Vi vet exakt vilka kvalitéer vi har som lag, som dessvärre inte visades i matchen mot Lindome men eftersom vi har spelare från div 1, div 2 och dj (SSL) så behöver vi spela ihop oss bättre vilket också syntes på matchen, men det löser vi lätt på några träningar!

Nu väntar Surte/zenith, vad tror du på för matchbild?

Jag har inte så bra koll på Surte/zeniths JAS-lag men vi lägger vårt fokus på vårt eget spel och att det leder oss till vinsten!

Hur mycket tycker du att det skiljer på er som lag när Frida Ahlstrand och Josefin Wålinder inte är med?

Frida och Josefine är självklart viktiga och duktiga spelare, när dom inte är med får andra betydelsefulla spelare kliva fram som vi har gott om!

Någon annan spelare du vill varna för inför kvällens match?

Det finns många spelare att varna er för men jag skulle peka ut Victoria Frisell som ny i Pixbos div2 lag, en snabb och teknisk spelare man ska akta sig för!

Vi tackar Amanda och önskar henne lycka till i kvällens match!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar