JAS-bloggen
Sammanfattningar

Kommentarer från den gångna JAS-helgen

Ett stort antal matcher avverkade i helgen, där bloggen har legat lite i viloläge efter ett fullspäckat schema! Två av matcherna som spelats är Fristad/Rydboholm-Pixbo samt Vimmerby-Vöikers! Pixbos Oskar Falk, samt Vöikers Felix Göthberg säger följande om sina matcher som respektive lag vann.

Oskar Falk, Pixbo: Matchen mot Fristad började vi väldigt bra tycker jag, drog snabbt igång med högt bolltempo och resultatet gick våran väg. Första perioden startade vi som sagt väldigt bra, andra perioden går vi in med samma inställning, dock lite ändringar i femmorna eftersom vi åkte till fristad med 18 utespelare (tror jag) vi var fullt lag iallafall. För att alla skulle få komma in i turneringen så rullade vi på folk, så andra perioden fick vi alla någon ny kedjekamrat och tempot höll väl inte riktigt samma nivå. Men viljan fanns kvar i laget. Alltså andra perioden lite sämre än första men ändå på en lagom nivå. Inför tredje ändrade vi om totalt och tre stycken ordinarie spelare fick vila eftersom vi skulle lira på allt folk. Lite tråkigt, men samtidigt kul för att få igång hela vår stora JAS trupp. Tempot i tredje perioden var inte alls som vi ville ha det. Vi går in i sista perioden med 5-0 och tappar snabbt till 5-2 då vi bjuder in fristad i matchen. Men någon oro kände jag själv inte då vi är ett starkt lag med mycket vilja! Så en godkänd insats för att vara JAS premiär, men självklart nöjd med 3 pinnar.

Felix Göthberg, Vöikers: Nu har JAS äntligen dragit igång. Vi samlades igår kl 11 utanför Fortnox och man märkte att det va premiär, alla var väldigt taggade för uppgiften. Vi gjorde en grym uppvärmning också där alla snackade och satt sina skott!Mina och lagets förväntningar inför denna matchen var att ta tre poäng, vi hade bestämt oss för det. Redan första bytet i matchen går vi in och spelar fantastisk innebandy, matchen rullar på och vi gör mål på våra chanser. Jag tycker vi sätter vårt spel i alla tre formationerna och det är en faktor till att vi producerar framåt och täpper till bakåt.

Jag vill berömma hela laget för en kanon insats, och för att ge någon lite extra cred så gjorde Erik Oscarsson återigen en kanonmatch. Vi taggar om och gör en ännu bättre match på fredag hemma mot Kalmarsund.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar