JAS-bloggen
Intervjuer

Derbydagboken del 4!

Idag är det dags! Storvreta ställs mot Sirius i kvällens JAS-derby, ett derby där vi fått följa uppsnacket via bröderna Jonathan och Jacob Pettersson, som återfinns i varsitt lag. Här har ni den sista delen!

Jonathan Pettersson, Storvreta: Derbydag! En dag som för min del började med frukost och en promenad hemma innan det var dags för skola. Eftersom det inte blev någon morgon träning för min del vet jag inte riktigt hur snacket var där, men i skolan tycker jag att det var lite mer än tidigare! Lillebror fick åka med mig hem efter skolan idag vilket jag trots allt tror att han är glad över! Nu blir det mat och förbereda det sista innan det blir avresa till samlingen.

Matchen då? Jag tror det kommer vara en rolig match att se på med hårda närkamper, bra fart och en hel del mål. Förhoppningsvis kommer publiken kunna bidra ytterligare till en mäktig atmosfär. I slutändan kommer det självklart vara det lag som är bäst för dagen som kommer stå som vinnare, men det är svårt att bortse från att Sirius på pappret har en större bredd och har fler spelare med erfarenhet från matcher som denna. Det är dock inget som hindrar oss från att göra allt vi kan för att få med oss alla tre poängen! Kom ner och stöd oss så ses vi där!

Jacob Pettersson, Sirius: Dagen är kommen, derby!! Jag fick höra att det är jakt säsong på örnar idag 😛  nej men skämt å sido det kommer vara en rolig match att spela och se på för den delen.

Jag hoppas och tror att det kommer vara 300+ på läktaren idag. Finns inte så mycket att skriva om denna dag innan matchen är spelad, men en sak är säker må det bästa laget vinna.

Vi önskar dem båda lycka till och hoppas på mycket folk på läktaren! Stort tack till bröderna Pettersson som tagit sig tid för detta!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar