JAS-bloggen
Intervjuer

H2H med Eldholm/Colling inför Lillån-Karlstad!

Under morgondagen ställs Karlstad mot Lillån i en av de hetaste matcherna i den jämna E-gruppen på HJ-sidan. Jesper Colling från Karlstad och Lukas Edholm från Lillån ger är allt ni behöver veta!

Dags för JAS match igen, hur är läget i truppen?

Lukas: För oss så är det ju premiär så grabbarna är riktigt taggade, vi har några som är tveksamma till spel men tror och hoppas att alla kan vara med.

Jesper: Läget i truppen är bra, alla är friska och laddade för match. Vi har även bra självförtroende i laget med tanke på vinsten mot Arboga i första omgången.

Vad vet ni om era motståndare ni ställs mot och vad tror ni på för matchbild?

Lukas: Ska jag va helt ärlig så har jag inte så bra koll på Karlstad förutom att dem är ett väldigt bra lag och att dem lirar bra innebandy, jag tror att det är två lag som kommer vilja ha mycket boll så tror på en väldigt rolig och spännande matchbild.

Jesper: Ska jag vara helt ärlig så har jag inte sådan jättebra koll på Lillån men vet att dom brukar vara starka på ungdomssidan och det blir säkert en jättetuff match där vi måste spela på topp för att vinna. Jag tror att det kommer bli en rolig match att titta på där båda lagen vill ha mycket boll men även att det smäller på lite, inget lag kommer vika ner sig.

Vilket lag ser ni som gruppens favoriter och varför?

Lukas: Gruppens favorit är nog Hagfors eller Karlstad. Två riktigt bra lag som redan förra året hade riktigt bra 97:or och 98:or.

Jesper: Gruppens favorit tycker jag är Hagfors. De har en väldigt bra 97 kull där många spelar i division 1 och väldigt många var även med i värmlandslaget för 97or.

Vad tror ni E-gruppen håller för kvalité jämfört med övriga grupper?

Lukas: Jag tror att grupp e i år är bättre än vad den har varit tidigare. Många lag som är jämna och många lag kan faktiskt gå vidare. Kommer att bli en tuff grupp.

Jesper: Jag tror det är en väldigt jämn grupp detta år, alla lag kan slå alla och det gäller att spela på topp varenda match om man vill vinna.

Vad har ni för målsättningar kommande säsong i JAS?

Lukas: Att gå vidare till slutspel sen i slutspel kan ju allting hända.

Jesper: Våran målsättning är först och främst att gå vidare från gruppen och det är där fokuset ligger just nu.

Vi tackar de båda och önskar dem lycka till!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar