JAS-bloggen
Intervjuer

Derbydagboken del 3!

Vi börjar närma oss, imorgon smäller det. Storvreta mot Sirius i JAS. Nedanför får ni ytterligare en inblick i bröderna Petterssons liv såhär dagen innan derbyt.

Jacob Petterson, Sirius: Jag tog en välförtjänt sovmorgon och fick i mig en bra frukost som la en bra grund för dagens träning med Sirius herr lag. Idag tyckte jag att det var kanske för lite hets och snack i skolan om morgondagens derby, kan bero på att alla laddade krafterna till matchen, det ända jag har hört att att det ska tydligen vara Sirius som är favoriter , men det var bara från Storvreta spelare och det är nog för att dom är rädda för att förlora så dom säger det så att det ska vara något att gömma sig bakom om dom förlorar.

Jag slutade  skolan kl 16:30 och min träning börjar 17:45 så det är bara att skynda sig hem och äta, packa väskan och åka mot träningen. Som varje gång man är uppe med Sirius herr lag så tar man till en början inga bollar alls men sen kommer man in i det och tar ett par bollar, jag tar till och med skott från våran egna sniper nr 13, Mattias Jansson som gjorde en bra träning.

Efter träningen var det bara att åka hem och börja plugga lite och gå och lägga sig i tid så man får bra somn som är viktigt nu dagen innan derbyt.

Jonathan Pettersson, Storvreta: Dagen började som oftast med NIU och träning. Inte överdrivet mycket tugg idag heller, lite smått här och där men inte så det var jättehets iallafall. Tycker Sirius lirarna försökt hetsa lite mer över lag och kör väll den där med att ”Örnen försöker flyga”, men det blir väll så när man är storfavoriter?

Annars en del snack om arragenmanget och så kring matchen, (det kommer bli mäktig, tro mig!) Uppmanar så många som möjligt att komma förbi imorgon och hjälp oss göra Alliansen till en röd borg! Bidra gärna med någon slant i entrén till vår insamling till Radiohjäpen när ni ändå är där.

Vad gäller laget så har vi som är uttagna till matchen fått order från coach att ta en kväll off, ta det lugnt, gå på bio och eller liknande för ladda upp energin inför imorgon. För mig blir det väll att vara hemma och ta det lugnt, lyssna lite skön musik och börja förbereda mig mentalt. Hörs!

Imorgon väntar sista delen som kommer strax innan matchstart!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar