JAS-bloggen
Intervjuer

Terner inför premiären!

Alexandra Terner och hennes RIG gör ikväll debut i JAS när man ställs mot IKSU Ungdom/Sävar. IKSU mötte man redan i helgens DJSM, den gången blev det förlust och nu söker man revansch.

Premiär i JAS, hur är känslan?

Det känns jättebra och det ska bli hur kul som helst att få spela mer innebandy. Är dock inte helt frisk vilket är tråkigt men jag kör på så mycket jag orkar.

För dig blir det nytt med både JAS och ny förening. Hur är förväntningarna?

JAS är en väldigt rolig grej och vi som inte får så mycket speltid i RIG är det ju perfekt för. Det blir mycket speltid och det är roligt att testa något nytt och möta motståndare i samma ålder, vilket jag inte har fått göra så ofta förr.

IKSU mötte ni i helgens DJSM, vad avgjorde till deras fördel?

Jag tyckte vi hade bollinnehavet och rörelsen på spelet, men de fick några tråkiga kontringar och de ställde om fortare än vad vi trodde. De fick några frilägen och de satte deras chanser. Vi missade tyvärr skotten och fick då en förlust på grund av det.

Vad kommer ni behöva förbättra för att ta tre poäng den här gången?

Jag vill att vi ska fortsätta ha mycket bollinnehav men kunna ställa om snabbt på deras kontringar. Vi måste gå på mer avslut och sätta chanserna vi får. De punkterna tror jag mest på men även att ha ett glatt humör och peppa mycket från sidan samt mycket prat på planen. Dessutom har vi ett riktigt bra lag!

Vad tror du på för slutresultat?

Jag tippar en vinst med 5-3, haha ;).

Vi önskar Alexandra och hennes RIG lycka till i kvällens match!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar