JAS-bloggen
Sammanfattningar

Kommentarer från kvällens DJ-matcher

Ikväll spelades det två JAS-matcher i DJ-klassen, RIG Umeå IBF/Röbäck tog emot IKSU Ungdom/Sävar, samt att Hagfors IF Uddeholm tog emot IBK Lockerud Mariestad på hemmaplan. Båda matcherna slutade oavgjort, 4-4 respektive 3-3. Alexandra Terner och Amanda Berggren säger följande om sina matcher.

Alexandra Terner, RIG Umeå IBF: Vi hade mycket mer bollinnehav hela matchen. Det var som förra matchen att de ställer om snabbt och kontrar, och i och med att vi spelar man man så tappar vi en spelare och får friläge. Deras 4-4 mål är en lätt boll som vi ska ha. Vi hade ca 70 skott mot 20 när vi räknar skott på mål. Vi måste helt enkelt träna på att sätta chanserna vi får och gå in och kämpa hårdare nästa gång.

Amanda Berggren, Hagfors IF Uddeholm: Det vi kunde gjort bättre är väl just att sätta chanserna när vi har så mycket tryck på dem. Jag tycker vi har ett otroligt fint spel och spelar väldigt rolig innebandy men som sagt vi måste sätta chanserna. Kanske att vi lugnar oss ibland och inte stressa för mycket. Nästa match kommer bli tuff då vi möter ett starkt Karlstad, men vi spelar oftast ännu bättre mot bättre lag som gillar att spela sig ur situationerna. Bara vi fortsätter köra precis som idag så sätter vi chanserna. Jag skulle vilja hylla Mathilda Jansson som spelar väldigt säkert och har ett klokt spel hon är även väldigt målfarlig. Jag skulle också vilja hylla Hanna Larsson som aldrig ger sig och är en riktig kämpe för laget!

Vi tackar de båda och önskar dem lycka till i fortsättningen!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar