JAS-bloggen
Intervjuer

Derbydagboken del 2!

Vi fortsätter med ”derbydagboken” och det börjar nu dra ihop sig allt mer. På fredag är det dags när Storvreta och Sirius drabbar samman i het match, dels för att det just är ett derby, men även för att båda lagen kryssade i sina premiärer och säkerligen är sugna på tre poäng. Såhär säger bröderna Pettersson om dagen!

Jonathan Pettersson, Storvreta: NIU-träning på morgonen, en del skönt tugg och Bovängen får väll säga vad han vill. Sirius är storfavoriter att ta hem både matchen och hela gruppen. De har fler spelare med erfarenhet från större matcher med mycket publik men vi kommer göra det så svårt som möjligt för dem!

Dagens träning med laget var en ren JAS-träning med en del övningar, lite match och special teams. Nivån var okej men långt ifrån vad den kan vara. Mycket fokus på fredagens match samtidigt som träningen avslutades oerhört inspirerande med Hannes Öhman som kom ner och pratade med oss.

Jacob Pettersson, Sirius: Denna morgon kunde inte starta bättre, jag fick frukost på sängen. Jag vilade NIU idag så jag kunde köra både JAS träningen med laget och träningen efter med Gottsunda herr lag. Det var skön stämning i skolan idag, mycket snack mellan Storvreta spelare och Sirius spelare. Såg framemot första träningen på länge som började kl 18:00, jag kände mig lite stel och ur form men sen märkte jag att det är utespelarna som skjuter bra, det gick bättre för mig ju längre in i träningen vi kom. Någon som såg väldigt vass ut på dagens träning var nr 9, Andreas Lundell.

Sedan var det träning nummer två som stod på schemat, jag började starkt på denna träning och det känns väldigt bra ända tills nr 91, Erik Hemström hänger boll efter boll på mig, han hänger även en kasse på match spelet. Efter var det bara att åka hem, plugga lite, käka lite och få bra sömn så ses vi i morgon igen.

Imorgon kommer del 3!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar