Erik Ström sammanfattar vinsten

Matchen mellan Lerum och Marstrand drog igång JAS-grupp H på HJ-sidan, där Lerum tillslut kunde knipa tre poäng. Lerums Erik Ström säger följande om matchen:

Vi börjar matchen jätte bra och gör 1-0 efter 3 minuter tror jag det är. Efter detta tar vi över matchen fullständigt och dominerar något fruktansvärt och har ett riktigt bra tryck på Marstrand där vi sedan går in i paus med ett 4-0 läge. Precis innan paus drar vi på oss en jätte onödig utvisning som vi har med oss in i den andra perioden. När vi går ut i andra och klara första boxen åker vi på ytterligare än utvisning, men vi släpper inget mål i boxplay vilket är riktigt bra gjort av oss. Sedan så blir vi sämre i andra och den slutar tillslut 0-0. När vi sedan går in i tredje perioden så börjar Marstrand med högre press och vi får stora problem vilket gör att Marstrand in 2 bollar men jag tycker inte dem är nära att störa oss något vidare. Sedan stänger vi matchen i öppen kasse och matchen slutar 6-2.

Jag vill hylla Erik Kovacs, hans första år i JAS och går in och gör en grym match och även 3 poäng. Sedan även våran målvakt, David Nordström som är grym! Det vi ska göra bättre nästa match är ha samma nivå som vi hade idag i första perioden, för den var bra. Sedan ska vi även bli mer noggranna på mitt plan och ej tappa boll där, även rulla mer boll och skapa längre anfall.

Vi tackar Erik och önskar honom och hans Lerum lycka till framöver!