JAS-bloggen
Intervjuer

Axel Körberg sammanfattar Warbergs vinst

Warberg kunde under måndagskvällen besegra Falkenberg med hela 15-1 på bortaplan, en match som inledde gruppspelet i grupp I. Warberg fortsätter därmed visa fin form och lagets Axel Körberg säger följande om matchen.

En ordentlig överkörning, 15-1 mot Falkenberg. Vad tycker du om matchen?

Jag tycker vi har kontroll hela matchen igenom. När resultat drar ifrån så är det lätt att man går ner i tempo men jag tycker vi trycker på bra under hela matchen.

När man är såpass överlägsen, finns det bitar man kan ta med sig trots matchbilden?

Ja som jag sa innan är det vanligt att man går ner sig när resultatet ökar och det är något som vi ofta gör. Så att verkligen körs igenom hela matchen på 100% är något som vi tar med oss.

Det händer allt oftare att resultaten i JAS blir ganska stora. Tycker du man ska införa någon form av kvalsystem eller tycker du att samtliga lag ska få anmäla sig frivilligt för att lagen ska få bästa utveckling?

Jag tycker att alla lag ska få anmäla sig fritt för annars tror jag att alla spelare vill söka sig till de stora klubbarna för att få spela juniorallsvenskan.

Någon spelare i ditt eget lag som du vill hylla efter dagens insats?

Svårt att hylla någon specifik spelare i en sådan här match när de flesta får göra poäng. Men jag tycker att Casper Olofsson gör en bra match med 1+3 och Marcus Jarl med ett hattrick.

Vilka lag ser du som tuffast att möta i gruppen?

Jag anser att Lindås och Pixbo blir de tuffaste motstånden. Lindås har vi ju åkt ut mot två år i rad så vi är extremt revanschsugna!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar