JAS-bloggen
Intervjuer

HIBS knep första segern i JAS

Isak Wessman och hans lagkamrater i Hagfors kunde knipa segern i JAS-premiären mot Skoghall med 6-3, därmed tog man revansch från fredagens match där A-lagen ställdes mot varandra, där Skoghall istället vann. Wessman säger följande om dagens match:

Seger i första matchen mot Skoghall, vad tycker du om insatsen?

Ja en seger som vi fick utan större ansträngningar. En klassisk premiär match där vi har bra kontroll större delen av matchen så 3 poäng är alltid det som räknas och idag fick vi det!

Ni har en stark årgång med spelare födda 97 bland annat i truppen. Hur ser målsättningarna ut?

Ja vi är en riktigt tight grupp som sliter för varandra i alla lägen, våran målsättning är såklart Festen men första målsättningen är såklart att klara oss genom gruppspelet som gruppsegrare sen bygga vidare där ifrån!

Förra året räckte det till en åttondelsfinal, där det blev respass mot Jönköping. Vad tycker du att ni har i årets trupp som ni inte hade då, som kan ta er längre?

Ja förra året mötte vi ett bättre och starkare lag än oss! Men detta året har vi en helt trupp som sagt sliter i alla lägen för varandra. Vissa kommer säkert säga att vi inte är tillräckligt bra för festen men våran moral i gruppen är helt sjuk och det kommer ta oss dit vi vill.

Vem kommer bli årets utropstecken i HIBS och varför?

Som alla vet så är det Erik Toivanen som är den stora i laget men som sagt vi är en lagmaskin som ska kunna gå långt tillsammans!

Vilka ser du som favorit till att vinna hela JAS?

Min koll på andra lag runt om i Sverige är inte speciellt bra så kan inte peka ut ett favorit lag men alla vet att JIK alltid är vassa!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar