JAS-bloggen
Intervjuer

H2H med Lundell/Brodén inför Sirius-Falun!

Under morgondagen så kliver Sirius och Falun in i JAS-spelet när man ställs mot varandra i Allianshallen. Andreas Lundell från Sirius och Faluns nye målvakt, Adam Brodén, ger er förutsättningarna!

Dags för premiär, hur är känslorna?

Andreas: Det känns riktigt bra och kul att det äntligen är dags! Känslan är att vi är väl förberedda för säsongen.

Adam: Kul att det drar igång tycker jag, känns bra och tror det blir en riktigt spännande säsong!

Sett till fjolårets grupper så har ni hamnat i en ”nykomponerad” grupp. Vad tror ni om gruppens kvalité?

Andreas: Vi hade redan förra året en vass grupp med lag som till exempel Skälby, men årets grupp kommer vara jämnare uppe i toppen och mer lag kommer va uppe där o slåss. Kul att det kommer bli mycket derbyn för oss i år!

Adam: Ja, en del lag som är nya, och jag tror att det är en riktigt bra grupp som vi har hamnat i. Det kommer vara många lag som är med i toppen och krigar.

Vilka lag tror ni kommer tillhöra toppskiktet?

Andreas: Jag tror Hagunda, Rasbo, Håsta och Sirius kommer topp 4 men det kommer finnas många lag där och utmana.

Adam: Jag vet att Sirius , Gävle och Hagunda är bra lag, men jag tror även att Sandviken, Rasbo och vi kommer vara med i toppen och fajtas!

Vad vet ni om era motståndare ni ställs mot på söndag? Förväntad matchbild?

Andreas: Jag har faktiskt ingen koll på Falun. Så det kommer bli spännande att se hur bra de är. Eftersom jag inte har någon koll på Falun är det svårt att säga matchbild, men jag tror vi kommer vara bollförande, kommer nog bli en tight match där detaljer avgör.

Adam: Jag vet att Sirius är en klubb som satsar väldigt mycket på sina ungdomar, och att dem har varit framgångsrika i flera årskullar. Rent spelmässigt vet jag inte så mycket om dem, förutom att det är ett bra lag med flera spelare som har rutin från SSL. Jag tror att det blir en tajt match, och att båda lagen kommer ge allt för att vinna!

Vad kommer bli nycklarna för er del för att ta tre poäng?

Andreas: Om vi inte gör några onödiga misstag, sätter försvarspelet, om vi ger 100 i alla lägen och sätter våra chanser. Då kommer vi bli riktigt svåra att vinna mot.

Adam: För vår del blir det viktigt att sätta försvarsspelet, och att ge 100 i alla situationer och inte backa undan, då kommer Sirius att få det grymt tufft!

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar