JAS-bloggen
Tippningar

Profilerna tippar HJ-slutsegrare!

Ett gäng kunniga spelare, ledare och profiler har fått äran att tippa slutsegrare i HJ-JAS kommande säsong. Deras tippningar är fetmarkerade och det är kul att se att många olika lag nämns!

Martin Stolt, SSL-målvakt i IBK Dalen – RIG Umeå IBF – Väldigt bra tillskott i 99:orna, laget är stabila på alla positioner. Sveriges bästa 97-målvakt, Lilja, kommer spika igen.

Niklas Ramirez, spelare i Växjö Vipers –  Djurgården IF – Nacka Wallenstams breda 97 trupp spetsat med Axel Larson & Simon Götz från Djurgårdens lag kommer göra att Djurgården tar hem JAS.

Philip Bringestedt, spelare i Pixbo Wallenstam, utlånad till allsvenska Göteborg: Pixbo Wallenstam IBF – Tror mina gamla rävar från Mölnlycke tar hem det! Det känns som Pixbos år med många goa spelare på plan! Bland annat Oskar Falk, Albin Thuren, Anton Björsander och Sebbe Gustafsson, så tror Pixbo plockar hem det.

Daniel Jacobson, spelare i FBC Sisjön, spelade kvartsfinal under fjolåret med Lindås: Åstorp Kviidinge IBS – Vinner JAS i år, för deras förstafemma allt att stämma ser jag inte något lag som kan stoppa dem.

Ellen Rasmussen, SSL-spelare i FBC Malmö: Åstorp Kvidinge IBS –  De spelar en rolig innebandy och har väldigt många bra spelare, både forwards och backar. Tror deras spetskvaliteter tar hem guldet.

Fredrik Stach, målvakt i Huddinge IBS, spelade Innebandyfesten i våras: Djurgården IF – Jag lägger helt klart mina pengar på Djurgården. Allt annat skulle vara absurt. Med en bra grund i form utav Nackas 97or plus några riktigt bra spelare som jag själv spelat med. Bla Götz och Axel som i mitt tycke är de bästa 97orna i hela innebandysverige, så borde det inte vara några konstigheter för dem att ta hem titeln.

Jonas Thomsson, Innebandyagent och tidigare elitspelare: Djurgården IF – Jag tror DIF kan bli farliga, då kvalitetsspelare som playmaker Simon Götz och virvelvinden Axel Larsson kommer få mycket att hända, så blåränderna blir att räkna med.

Anton Hedin, SSL-spelare i Mullsö AIS: Jönköpings IK – Det jag vet är att JIK säkert kommer va bra, de har bra 97 or vet jag och även en hel del bra 98 or. Många av dem kommer spela i allsvenskan  iår så jag tror dem kommer vara starka.

Fredrik Björkman, SSL-spelare i Gävle: IK Sirius IBK – Ska jag vara helt ärlig så har jag jättedålig koll, jag vet att Sirius hade bra 97or förut så jag får väl gissa på dom.

Alexander Rönnlund, SSL-spelare i Warberg: Partille IBS – Jag tror att Partille tar hem det i år dom gick till festen ifjol med ett väldigt ungt lag. Där flera av dom lär ta kliv framåt i sin utveckling under året samt att de spelade en vägvinnande, teknisk och rolig innebandy av det jag sett.

Rasmus Simmerborn, spelare i Jönköping som vann JAS-guld tidigare i våra:  Jönköpings IK – Jag tippar JIK, min egna klubb och lag! Därför att killarna som ska lira i år har rutin i både JAS och spel högre upp. Killarna som kommer underifrån kliver in med ett guld ifrån p-16 klassen.

Fredrik Friberg, tränare i Hovslätts IK: Lindås IBK – Ser Lindås och Jönköping som de största favoriterna där Jönköpings hunger och ödmjukhet kommer att ställas på prov, tror Lindås tar guldet.

Denniz Ganevik, assisterande i allsvenska Östra SK: Jönköpings IK – Jag svarar JIK på den. Många guldmedaljörer i laget från förra året, både i JAS och USM-16, sen att dom har en väldigt duktig målvakt som håller en jämn och hög lägsta nivå.

Ted Wikström, Innebandyprofil från Uppsala: Åstorp Kvidinge IBS – Jag tror att laget är ruskigt revanschsuget efter förra årets tidiga uttåg. Man har fått behålla flera av de viktigaste spelarna som nu fått både rutin och rikligt med speltid i Allsvenskan. Detta kommer falla avgörandet i en tät final mot ett piggt med lite för tunt Djurgården!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar