JAS-bloggen
Intervjuer

H2H med Hjorthaug/Hyson inför Hagunda-Sandviken!

Imorgon inleds grupp B i Juniorallsvenskan på HJ-sidan, där Hagunda bland annat tar emot Sandviken på hemmaplan. Hagundas nyförvärv från Sirius, Alexander Hjorthaug och Sandvikens målvaktsjätte, Philip Hyson, säger följande om matchen:

Premiär väntar, hur går tankarna?

Alexander: Att det ska bli sjukt kul att dra i gång, har inte spelat JAS tidigare och detta är ju sista året för 97or, därför är jag lite extra taggad.

Philip: I nuläget känns det lite osäkert med tanke på att vi inte tränat så mycket ihop, då vissa kör med a-laget och de andra med hj19. Men vi är taggade och de ska bli sjukt roligt nu sista året!

Vad tror ni era motståndare kommer bjuda på för motstånd?

Alexander: Har inte mött Sandviken på några år, så har inte så bra koll på dem i dagsläget, men förväntar mig bra motstånd och en jämn match.

Philip: Jag tror att det kan bli ett riktigt tufft år i JAS. Känns som att det kan bli en del jämna matcher som kan sluta hur som helst.

Vad blir nycklarna för att ta segern?

Alexander: Att hålla försvarsspelet och vara effektiva i avsluten.

Philip: Jag tror mycket kommer hänga på vårat defensiva spel då jag personligen tycker vi har grymt starka och stabila backpar.

Någon spelare i ert lag som ni tror kommer leverera lite extra?

Alexander: Johan Strandberg. Han besitter bra spelförståelse samt passar och skjuter galet bra.

Philip: Om jag ska nämna någon specifik så väljer jag Gustav Wanke, bra målsinne som hittar lösningar på det mesta på plan.

Vad har ni för målsättning med gruppspelet?

Alexander: Att gå vidare.

Philip: Vi har inte sett så långt fram ännu, men vi kommer ha mål varje match att bara gå in och göra jobbet, vill vill såklart till festen igen.

Vi tackar de båda och önskar dem lycka till i premiären!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar