JAS-bloggen
Sammanfattningar

Simon Sparby sammanfattar vinsten

Sundsvall kunde följa upp segern mot Dalen med en kross av Örnsköldsvik, hela 13-3 slutade matchen och Sundsvall har satt sig in en bra position inför de stundande matcherna. Simon Sparby i Sundsvall säger följande om matchen:

Jag tycker att vi är börjar matchen bra även fast vi bara leder med 2-0 efter första perioden. Vi börjar andra perioden väldigt bra och kör över Ö-vik helt och hållet. Efter två perioder leder vi med 10-0 och i tredje perioden skapar vi väldigt lite och matchen slutar 13-3. Jag tycker att vårt powerplay måste bli bättre, 0 powerplay mål mot ett lag som vi gör 13 mål på är alldeles för dåligt. Jag själv var väl kanske till och med sämst på plan men det är ju en lagsport. Jag tycker att Peter Melinder gör en riktigt bra match, inte varje dag man gör 6 assist. Även Jeremias Jansson och Hampus Strömberg gör det bra och gör några mål som vanligt innan dem inför tredje åkte vidare för att spela divison 1 match med ankarsvik.

Vi tackar Simon och önskar honom lycka till i fortsättningen!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar