JAS-bloggen
Tippningar

Sex SSL-profiler tippar DJ-JAS!

Sex stycken spelare från damernas SSL, som själva spelat juniorturneringar för inte alltför läge sedan, har tippat slutsegrare i den första upplagan av DJ-JAS! De fetmarkerade lagen är de som tippas vinna.

Ellen Rasmussen, Malmö FBC – Hagfors IF – Tror de kommer stå mellan Pixbo och Hagfors. Båda lagen har en bra bredd och spetsspelare som är viktigt att ha på Innebandyfesten. Får slå till med att Hagfors vinner guldet!

Frida Nordling, Karlstad IBF –  Karlstad IBF Ungdom – Jag tror faktiskt att Karlstad kommer gå långt för de har bland annat tre SSL spelare, dessutom är det ett lag som har många spelare som spelat ihop tidigare med mycket rörlighet och rolig innebandy. Så jag tippar på dem som slutsegrare. Kan också säga att många spelare i laget vet vad som krävs för att vinna SM guld så jag tror att de har en riktigt stark vilja för guldet i år!

Adina Augustsson, Rönnby – Rönnby IBK Västerås Ungdom – Skulle jag tippa någon skulle jag säga Rönnby. Inte för att jag själv spelar där utan för att de i många år på rad visat att de är ett av sveriges bästa juniorlag i olika åldersklasser. De har både bredden och spetsen för att gå hela vägen.

Clara Forssén, IBK Dalen –  RIG Umeå IBF – RIG har tidigare år varit med i medaljstriderna och jag tror att vi kommer få se något liknande även i år. Jag har både sett och mött dem under försäsongen och det är ett bra lag med många individuellt skickliga spelare.

Johanna Hultgren, IKSU –  Hagfors IF – Denna klubb ligger mig varmt om hjärtat och det finns enormt mycket talang i det laget, Mathilda Jansson kommer bli hur bra som helst om hon bara vill det själv.

Cornelia Fjellstedt, IKSU –  RIG Umeå IBF – Skulle inte säga att jag har överdriven koll men mitt tips och förhoppning blir att RIG vinner, de har haft några bra vinster i början av säsongen och kommer ha ett sammansvetsat som för alla årskullar samt två otroligt bra tränare.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar