JAS-bloggen
Sammanfattningar

Sundstrand sammanfattar vinsten

RIG Umeå IBF vann ett tight derby mot Umeå City, en match med en hel del utvisningar. Joel Sundstrand från RIG sammanfattar matchen på följande sätt.

Redan efter ett par minuter in i första så kom det lite klassiska derby-spelet fram. Det blev en hel del känslor vilket jag tycker båda lagen höll på en fungerande nivå. I första tycker jag att vi har en ganska bra kontroll på matchen, för att sedan bli pressade i delar av både andra och tredje. Vi drabbas av 8, möjligtvis 9 stycken utvisningar, och våra känslor säger att vi inte får någonting med oss. Andra perioden bestod av ett ganska böljande spel i mina ögon, det var relativt korta anfall åt båda hållen men stundtals farliga chanser. I tredje perioden blir vi mer pressade, de hade mycket boll men vi lyckades lägga oss rätt i försvaret och stänga igen matchen. En spelare som inte går att undvika att prata om efter dagens fight är Oscar Stensson, som gör bland de bästa insatserna från en målvakt jag någonsin sett.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar