JAS-bloggen
Sammanfattningar

Kommentarer från Sundsvalls IBF/Ankarsvik BK – Team Thorengruppen/Gimonäs UIF

Under gårdagen inleddes även DJ-JAS, där A-gruppen var den som var först ut och därmed stod för den historiska JAS-premiären. Två kombinationslag ställdes mot varandra, Sundsvalls IBF/Ankarsvik BK mot Team Thorengurppen/Gimonäs UIF. Tillslut var det Sundsvalls/Ankarsvik som kunde dra det längsta strået och vinan med 8-3. Hanna Laajanen och Ellen Lundberg sammanfattar matchen:

Hanna Laajanen, Sundsvalls IBF/Ankarsvik BK:

I början av matchen var det lite ställningskrig där båda lagen hade ett fåtal målchanser. Ju längre matchen gick tog vi över spelet. I början av tredje perioden gjorde vi tre snabba mål till 6-1 och då kändes matchen avgjord. Spelmässigt märks det att det är tidigt in på säsongen. Vi har mycket att träna på men gör samtidigt flera bra saker. En positiv del i matchen var vårt boxplay. På de 5 utvisningar vi hade emot oss höll vi tätt bakåt och gjorde två framåt.

Ellen Lundberg, Team Thorengruppen/Gimonäs UIF:

Jag tycker att vi trots den stora målskillnaden gjorde en bra match! I de två första perioderna tycker jag att vi höll emot bra. Sundsvall var duktig på att rulla boll och de var dessutom väldigt fysiska, men vi hade bra inställning och jobbade hårt. I tredje blev vi trötta och tog några dåliga beslut på planen, vilket gjorde att Sundsvall fick några enkla mål. Jag tycker ändå att vi gör en jättebra match, med tanke på att vi inte tränat ihop oss så mycket än.

Vi tackar de båda och önskar de lycka till i kommande matcher!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar