JAS-bloggen
Sammanfattningar

Kommentarer från Dalen – Sundsvall Ungdom

Förra säsongen så var det Dalen som drog det längsta strået, men denna gången var det Sundsvall som tog revansch och tillslut kunde vinna med 3-8 på bortaplan i Umeå. Tobias Svensson och Carl Wadsten, som gav er förutsättningarna innan matchen, sammanfattar nu matchen istället.

Tobias Svensson, Dalen:

Vi blev stundtals stillastående medan dom hade väldigt bra tryck i offensiven. Vi i JAS-laget träffade varann för första gången nu på samlingen så att vi ska vara lika ihop spelade som Sundsvall, det hade jag inte förväntat mig. Jag tycker vi spelar bra med tanke på det! Samtidigt som Sundsvall var bättre än förra året. Vi kan vara bättre i pp samt att vi kan skjuta mer. Vi har inte många skott på mål idag och dessutom spelar vi för sakta, men som sagt de är inte lätt att spela med några man aldrig sett förut! Tycker att Chrille Ström var bra idag.Han fick friläge på mina utkast vilket gjorde att vi fick med oss en straff och 2 utvisningar. Vi kommer att komma tillbaka starkare nästa match, det lovar jag!

Carl Wadsten, Sundsvall Ungdom:

Jag tycker vi lirade hyfsat, drog på oss alldeles för mycket utvisningar. Dock så hade vi bra box och släppte bara in ett mål i alla 6 boxplay. Tyckte Hampus Strömberg var riktigt bra med sina 5 mål och en assist, ett riktigt bra målsinne. Tycker också den nya 99:an William Björk var grym som hade 3 assister och var bra i boxplay. Nästa match måste vi ta det lugnare och skippa alla 2:or helt klart.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar