JAS-bloggen
Sammanfattningar

Kommentarer från Linköping – Lindome

I grupp A:s näst sista match så kunde Linköping tillslut spela sig till ett oavgjort resultat mot Lindome, 3-3 slutade matchen där Linköping länge var i underläge. Resultat innebar att Linköping placerade sig före just Lindome och i och med Solfjäderstadens avslutande seger så placerade sig Linköping på en andraplats. Adam Zetterström i Linköping och Lindomes målvakt, Christoffer Pålsson tycker följande:

Adam Zetterström, Linköping:

Som vi lite för ofta gör så gör vi en svag första period och det resulterar med att vi får 0-2 underläge. I period paus får vi en riktig kalldusch av våran nya tränare Harman. Vi kommer ut som ett helt nytt lag och jobbar oss in i matchen mer och mer. Inför tredje perioden står det 2-3 och vi går för att vända och vinna. Vi är det bättre laget sista perioden men dom har en bra målvakt så vi får bara in en boll. Vill hylla våra stabila backar Toni Marhosevic och Charlie ström för en bra defensiv, Emil Höög som tyvärr saknas pga sjukdom gör alltid det bra både deffnsivt och offensivt. Andreas blom i kassen spelar alltid på topp i mina ögon, enligt mig Sveriges bästa målvakt i 98:or. Jag får inte glömma min radarpartner Simon Hedberg som alltid står för en grym insatts.

Christoffer Pålsson, Lindome:

Matchen började väldigt bra och vi fick flera lägen och det ledde till 2-0 i första periodpaus. I första perioden styrde vi matchen och höll nollan in i andra perioden. Vi fortsatte spela bra och nätade in 3-0. Kände att båda lagen hade lika bra spel. Men Linköping kvitterade till 3-3. Sådan slutade matchen. Vi var såklart tvungna att vinna för att gå till semifinal. Hela laget tyckte att Alexander Öjesson och jag själv var bäst på planen och påverkade väldigt mycket. Får hylla Niklas Persson och Adam Zettergren för snygga baljor.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar