JAS-bloggen
Intervjuer

Filip Kalentun levererar grupp B i Fatpipe

Nu under fredagskvällen har Fatpipe Invitation i Linköping dragit igång. Ett av lagen som finns på plats och spelar i grupp B är Lindås Waves. Filip Kalentun säger följande om turneringen:

Det börjar nu dra ihop sig till seriepremiär i JAS-spelet. Hur är formen för egen del och hur ser lagets form ut?

Det ska bli sjukt kul att börja denna säsongens JAS. För min egen del är formen mycket bra, jag har tränat bra under sommaren och på våra försäsongs matcher med Herr Laget har det gått mycket bra varje match och jag har tagit steg i min utveckling. Lagets form ser bra ut, vi har en intressant trupp men några nya ansikter i JAS sammanhang. Alla har tränat bra! Det ska bli rikitgt roligt och se vad vi kan utträtta i årets JAS.

Ni har hamnat i en grupp med Farsta, Karlstad och Tyresö. Hur ser du gruppens kvalité och era chanser att placera er på någon av de första två platserna?

Bara att höra på lagens namn i vår grupp vet man att gruppens kvalité ät hög. Alla lagen har spelare som kan avgöra matcher och klubbarna sitter också inne på vinnar mentalitet. Jag tycker våra chanser är bra att placera oss topp två i gruppen. Vi har som sagt en stark trupp och vi ser bara att det finns vinster i alla matcher!

Vad har du för övriga förväntningar på cupen?

Förväntningarna på cupen är såklart att vi ska gå så långt som möjligt.

Vad kommer fokus ligga på för eran del?

Vi som lag ska även bli ännu tajtare och vi ska verkligen bevisa att för andra och för oss själva att vi vill vara med och slåss om Innebandy festens platser i år. Såklart så ska det bara bli kul att möta andra JAS lag och se vart man ligger till i nuläget.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar