JAS-bloggen
Intervjuer

Lockeruds Klingberg recenserar Novab JAS cup

Lockerud kunde till sist gå segrade ur Novab JAS cup, där man i söndagens sista match besegrade Karlstad och klev upp på tre segrar och totalt nio poäng. Wilma Klingberg, en av de nya bekantskaperna kommande säsongen i Lockerud, sammanfattar cupen såhär:

Första året för DJ-klass i Novab JAS cup, förhoppningvis ett stående inslag. Vad tycker du om helgen i helhet?

Det har varit en riktigt rolig och lärorik helg. Det var väldigt skönt att få spela lite och komma igång med JAS-laget innan själva serien startar igång. Så som helhet tycker jag att helgen har varit bra!

Ni slutar som totaltsegrare på nio inspelade poäng. Vad tycker du det är som gör att ni vinner allt i slutändan?

Det är nog allas kämpar glöd. Alla visar verkligen att man vill vara där ute på plan och ge allt.

Sett till de fyra matcherna, vilken tycker du är er bästa och varför?

Jag skulle vilja säga att det var sista matchen mot Karlstad. Hela matchen var väldigt jämn, men jag tycker vi stod upp väldigt bra mot dom. Vi gick in med en bra inställning från första början och visade att det var vi som skulle ta hem vinsten.

Ni har flertalet spelare som återfinns i division ett truppen och ni blir därmed relativt samspelta när ni kommer ner i JAS-laget. Hur ser du på fördelarna med att just ha en sådan trupp där många spelare förekommer i båda lagen?

Det är en väldigt stor fördel. Allt vi snackar om och går igenom i divison 1 för ju vi vidare med oss till JAS som sedan de andra i laget kan ta del av. Ju mer vi kommer spela tillsammans desto mer samspelta kommer vi att bli. Så det kommer bara bli bättre o bättre.

Är det någon speciell spelare du vill hylla lite extra efter helgens matcher?

Jag skulle vilja hylla Jennifer Wirén för att jag tycker att hon gjorde grymt bra insatser i de matcherna hon fick spela. En tjej som aldrig ger upp!

För din egen del så är du ny i laget inför denna säsong, vad tycker du att du bevisat för publik och motståndare att du är för typ av spelare och vad du har för styrkor?

En väldigt svår fråga.. Aldrig lätt att bedöma sig själv. Jag kan tycka att jag är teknisk och har en bra spelförståelse.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar