JAS-bloggen
Intervjuer

Jonna Bergemyr om helgen i Mariestad

I DJ-klassen återfanns Lockerud, Karlstad och Warberg i helgens Novab JAS cup, där Lockerud tillslut vann på flest inspelade poäng. Jonna Bergemyr från Waerberg sammanfattar helgen på följande sätt:

Inför cupen, vad hade ni för områden där ni ville lägga störst fokus på under helgen?

Vi hade helgen lite som en uppstart för vårt JAS-lag, och inga direkta förväntningar.

Ni åkte på en riktig stjärnsmäll redan i första matchen. Hur lätt är det att fokusera på nästa match och ladda om efter en sådan match?

Vi är ett lag som är vana vid att vinna, så det klart det är svårt för oss att ladda om men att förlora så stort var bara nyttigt för oss.

Totalt blev det tre inspelade poäng, en vinst mot Karlstad. Sett till den matchen och de övriga, vad gjorde att ni vann just den matchen?

Vi hittade våra positioner i laget och fick till bra rull på bollen. Alla kom upp till sin normala standard i sitt spel.

Vad tar ni med er i ert spel till nästkommande uppgifter?

Vi tar med oss den bra känslan och avslutningen vi gjorde på turneringen.

Någon spelare i ditt eget lag som du tycker presterat bra genomgående under helgen?

Våran nya målvakt Anna Gustavsson gjorde en bra debut i laget. Jag tycker det har varit kul att spela med Lovisa Svensson och Hanna Heurlin då jag tycker att våran kedja hittat en bra kemi tillsammans. Vi känner varandra bra sen innan och har lätt att kommunicera både på och utanför planen.

Om vi ser till cupen, som tyvärr bara blev tre lag nu, vad tycker du om upplägget och allt omkring matcherna?

Vi hoppas vi får en ny inbjudan nästa år och att fler dam JAS-lag sluter upp och gör det till en ännu bättre turnering. Tack Lockerud för roliga dagar i Mariestad!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar