Kommentarer från Warberg – Lillån

En av de sista matcherna som spelades under lördagskvällen var Warberg-Lillån, där Lillån inför matchen hade chans att nå A-slutspel vid vinst och ett antal plusmål. Dock fick man se sig besegrade av ett stark Warberg med 7-1. Kapten Lukas Eldholm, samt målvakt Eric Ceder säger såhär om matchen.

Lukas Eldholm, Lillån IBK:

Ja vad ska man säga, vi möter ett Warberg idag som helt enkelt var bättre en oss, vi visste att det är ett skickligt lag som spelar väldigt bra innebandy, så våran idé var lite att försöka kontra sönder Warberg. Vi gör det även bra vi är med ända tills period 3 drar igång då märker man att våra krafter dör ut lite och Warberg drar ifrån. Finns inte så mycket och säga mer en att Warberg var numret större idag tyvärr men jag är väldigt nöjd med laget som står upp hela vägen.

Eric Ceder, Warberg IBF:

Riktigt spännande match i början då lillån hade en del chanser och vi kanske inte kom upp helt i vår toppnivå och första perioden slutat 0-0. Jag tycker vi växer in mer och mer i matchen och snäppar upp oss redan direkt i andra då philip rune qvil trycker in ett bra skott vid bortre stolpen. Studtals är det bra spel men vi är fortfarande lite loja i andra. Sen i 3:dje så tycker jag vi snäppar upp oss rejält och tar över matchen.

7-1 speglar inte matchen helt och hållet, båda lagen kunde gjort mer mål egentligen. Nu är det A – slutspel som gäller och vi går in med en ödmjuk inställning, mycket bra lag i den här cupen.

Vi önskar de båda lycka till under morgondagen i respektive slutspel!