JAS-bloggen
Sammanfattningar

Kommentarer från Warberg – Vöikers

Under fredagskvällen drog Novab JAS cup igång. En på förhand mycket intressant match i B-gruppen var Warberg mot Vöikers, två talangfulla lag med två drivna coacher. Matchen slutade tillslut med vinst för Warberg, 4-3 där Vöikers var nära att kvittera i slutskedet. Såhär säger kapten Oliver Welin-Odeback och målvakt Mattias Qvarfordt om matchen.

Oliver Welin -Odeback, Warberg IBF:

Tycker att vi har en bra inställning redan från uppvärmningen, något som kommer att vara viktigt för oss i kommande matcher. Det leder också till att vi får en go start – Körberg trycker in en riktigt fin backhand upp i nättaket redan i första bytet. Tycker att vi gör en bra förstaperiod. Vöikers jobbar sig in i matchen och framför allt i andra perioden gör vår målvakt Ceder ett par riktigt svettiga räddningar. Jag tror det är vår inställning, aggressivitet och att vi kommer upp i högt tempo som gör att vi vinner idag. Vöikers var ett bra lag, de hade en riktigt vass förstafemma, bra målvakt och det var kul att få spela en jämn match mot ett riktigt bra motstånd! Vi är taggade inför imorgon!Mattias Qvarfordt, IBK Vöikers:

Matchen mot Warberg var mycket jämn och många chanser åt båda håll. Målen vi släppte in var tyvärr när vi tappar diagonalpassen och inte är tillräckligt hårda i eget slott. Det var vår första match tillsammans med alla JAS-spelare vilket gör det till en positiv matchbild för oss, då vi visade upp bra anfallsspel och bra kontringar. Med lite mer skärpa i avsluten så hade vi helt klart vunnit, vi skapade många farliga målchanser och vann skottstatistiken. I det stora hela är vi alltså nöjda, skapade vassa målchanser och ska bli lite hårdare i försvaret. Svårt att lyfta fram någon enstaka spelare eftersom alla slet bra under hela matchen. Kul att äntligen vara igång på riktigt och med första riktiga matchen med JAS-laget i benen kan det bara bli ännu bättre!

Vi tackar de båda och önskar de lycka till i resten av matcherna i gruppspelet!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar