Kommentarer från Lillån – Lerum

B-gruppens andra match spelades mellan FBC Lerum och Lillån IBK, ett Lillån som hade lämnat ett par spelare hemma. Trots det vinner man med 4-1 och visar att laget har bredd och många andra som kan kliva fram. Per Holmblad och Victor Brendelökken säger såhär om matchen:

Per Holmblad, Lillån IBK:

Vi gör en väl genomförd match, med en himla kämparglöd och bra moral! Det finns mycket att förbättra, framförallt kan vi bli ännu bättre och solida i försvarspelet där vi ibland blir för passiva men det gäller bara att träna och spela ihop så kommer det sitta så småningom. Annars kommer vi alltid skapa och göra mål framåt, där handlar det om att komma ner enkelt och sedan vara kreativa därifrån! Annars är det Lukas Eldholm som genom 3 fina mål ger oss greppet om matchen, stor eloge till honom och även en fin prestation av Linus Gräf som gör 2-0 genom att först täcka skott för att sedan själv driva fram bollen och trycka in den! Härlig start på cupen!

Tilläggas ska också att det är hela laget som vinner matchen alla kämpar och offrar sig för varandra! Även de som inte spelade så mycket, var en del av att vi lyckades vinna!

Victor Brendelökken, FBC Lerum:

Vi startar på 3 femmor och när matchen drar igång så känns det som att halva laget fortfarande sitter i bilen. Matchen börjar rätt så tillbakadraget, och inget av lagen tar initiativ framåt. Lillån tar senare ledningen med 1-0 inte så oväntat. I andra perioden kvitterar vi till 1-1, och efter det känns det inte som att något av lagen får grepp om matchen. Sedan tar Lillån ledningen med 2-1 på kontring och kort därefter kommer även 3-1 och 4-1 på kontring. Inför sista perioden går vi ner på 2 femmor och spelar 0-0 sista perioden. Tycker Lillån förtjänade vinsten på alla plan. Det var ett bra lag som spelade med hög fart på bollen och straffade oss rejält på våra misstag. Vi gör en rätt dålig match rakt igenom men imorgon så är vi förhoppningsvis mer på tårna från början, har mer tålamod och att vi minimerar de individuella misstagen.

Vi tackar de båda och önskar de lycka till under morgondagen!