JAS-bloggen
Intervjuer

Ellen Nyman är laddad för JAS-cup!

I helgen så spelas Novab JAS-cup, en cup som nu även gör ett försök att få till en DJ-klass för första gången. Flertalet avhopp tyvärr i slutskedet, men förhoppningvis en klass som kan öka och växa till nästa års upplaga. Ellen Nyman som spelar i hemmalaget Lockerud Mariestad, säger såhär om cupen.

Ett försök till att skapa en DJ-klass i Novab JAS cup har gjorts, tyvärr blev ni bara tre lag efter avhopp i slutändan. Vad tycker du om idén att utveckla cupen även på DJ-sidan?

Jag tycker det var riktigt roligt att de gör så att vi tjejer också kan få ta chansen att spela att spela JAS-cup!

Ni ställs mot Karlstad och Warberg. Är det några lag du har koll på sedan tidigare?

Nej faktiskt inte.

Flertalet av er yngre JAS-spelare ingår även i A-lagstruppen där ni träningsspelat, men detta blir första med JAS-laget. Vad har du för förväntningar på ert eget spel?

Japp det stämmer bra! Eftersom vi som tillhör a-laget inte har hunnit träna med JAS/d3. Men jag vet att vi ska ge 110% och se till att ha riktigt kul!

Karlstad är ett lag som ni även kommer ha i JAS-gruppen. Är det en fördel eller negativ att möta dem i träningsmatch såhär innan?

Jag tycker det är en stor fördel! Då har vi ju en chans att analysera deras spel och bli ännu starkare när vi möter dem i serien!

Som sagt, ni är många yngre tjejer som även tillhör divison ett truppen. Hur kommer det funka att kombinera med JAS-spelet?

Det kommer nog inte att bli några problem så länge det inte krockar med div.1 matcherna!

Är det någon spelare i ditt lag som du tycker man ska hålla ett extra öga på under helgen och varför?

Två faktiskt, mina kedjekamrater Klara Loneberg och Emma Stenberg! Klara är ruskigt snabb och har grym teknik! Medans Emma är en grym rightare som har ett grymt spelsinne! Och är en riktigt slitvarg! Dessa tjejer ger alltid 110% i alla lägen!

Vi tackar Ellen och önskar henne lycka till under helgen!


JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar