JAS-bloggen
Sammanfattningar

Kommentarer från Västerås IBS – KFUM Norrköping

Nu under söndagen avgörs JAS Elit Cup i Örebro där finalen pågår just nu. Tidigare under dagen möttes Västerås – Norrköping i en kvartsfinal, där Västerås segrade. Såhär säger Västerås Philip Silvano och KFUM Norrköpings Filip Samelius Bäckman om matchen.

Kvartsfinalen blev en match med mycket känslor. Vi kommer inte upp i vår nivå riktigt men vinner ändå. I första perioden står matchen och väger och vi har en del fler skott på mål och lyckas få in 2-0. Norrköping blir lite vassare i andra och efter ett långskott med retur så lyckas de peta in 2-1. Vi sätter 3-1 och det började kännas som att vi hade det mer under kontroll. Norrköping sliter på bra och får ett bortdömt mål… Efter att ha plockat sin målvakt utan framgång så kan vi med några sekunder kvar av matchen börja jubla. Norrköping spelade väldigt aggressivt och fick några riktigt bra kontringar som de inte satte och de var väl det som skilde lagen åt. En stökig match som jag ändå tycker domarna kontrollerar bra!

Filip Samelius Bäckman:

Till att börja med saknade vi våran lagkapten Olle Abrahamsson, och det är inte vilken lagkapten som helst. Enligt mitt tyckte är det Sveriges bästa p98 på center positionen. Självklart ett extremt tungt tapp.. Vi började matchen darrigt och var inte på tå, vi hade glömt kvar all energi på hotellet. Inte speciellt likt oss men så var tyvärr fallet.. Västerås var det bättre laget för dagen, bara bryta ihop o komma igen.

Västerås fick sedan se sig besegrade i semifinalen och nu pågår alltså finalen mellan Djurgården och hemmalaget Örebro i skrivande stund.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar