JAS-bloggen
Sammanfattningar

Kommentarer ifrån KFUM Norrköping -IK SIrius IBK

Under lördagen så hade Sirius chans att ta revansch efter gårdagens nederlag. KFUM Norrköping, som vann sin första match, stod för motståndet. Efter en rafflande avslutning blev det tillslut 3-3. Adam Wastesson och Mattias Jansson sammanfattar matchen såhär.

Adam Wastesson, KFUM Norrköping

Jag tyckte vi började matchen bra, vi fixade powerplay i första bytet som inte gick vägen.. Sedan fick vi 2 utvisningar mot oss!
Efter det så hade vi övertaget men båda lagen skapade mycket farliga målchanser. Vi satte 1-0 efter en dryga kvart, lagets yngsta kille Felix Carlsson stod för målet! Vi han med att släppa in 1-1 och göra 2-1 innan första perioden var slut.

Andra perioden var rätt jämt och båda lagen hade bra lägen att göra mål på, Sirius dunka in 2-2 efter ungefär 10 minuter. Sedan fick vi ett pp i slutet av matchen och kunde skjuta in ledningsmålet! Men när tiden stod på 19.59 fick Sirius in bollen, oturligt för oss…

Mattias Jansson, IK Sirius IBK

Vi mötte ett bra KFUM med många skickliga spelare. Vi gör tveklöst en bättre match idag än vad vi gjorde igår. Hela laget pumpar på och ger energi från sidan. Mycket spel i 5 mot 4 för båda lagen. Våran kapten Emil Aspnäs kvitterade i matchens sista sekund mycket välförtjänt och slutresultatet speglade matchbilden.

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar