JAS-bloggen
Sammanfattningar

Kommentarer ifrån IK Sirius IBK – IBK Sundsvall Ungdom

En på förhand mycket intressant match var matchen mellan Sirius och Sundsvall, två lag som känns på frammarsch. Matchen blev dock rent resultatmässigt en ojämn kamp, där Sundsvall tillslut kunde dra ifrån och vinna med hela 7-1. Sundsvalls burväktare Albin Sjöberg och Sirius nyförvärv, Emil Aspnäs,  säger såhär i efterhand.

Emil Aspnäs, IK Sirius IBK:

Vi mötte ett fysiskt starkt Sundsvall som klev in i närkamperna och gav 100%, samtidigt som vi inte kom upp i nivå. All kred till Sundsvall som gjorde det bra men vi är inte alls nöjda med vår insatts. Vi kom fel in i matchen från början och kom aldrig riktigt in i den. Vi hade problem med försvarsspelet och hamnade fel i positionerna vilket gjorde att vi hamnade efter. Vi spelade upp oss ju längre matchen gick och det kändes som vi hade häng på dem när vi gjorde 1-3 och då kändes det som att vi åtminstone kanske skulle få med oss oavgjort. Men sen fick dom in två snabba mål och då orkade vi inte riktigt resa oss igen.

Albin Sjöberg, IBK Sundsvall Ungdom:

Jag tycker det var jämnt dom första tio minuterna med svängigt spel sen gör vi två snabba mål och tar över spelet. 2-0 står det efter första. Inför andra så börjar dom höja pressen men vi gör det väldigt bra, en stor eloge till våra backar och framför allt Andreas Kenny som gör en magisk match. När vi gör 3-0 så reducerar dom ganska snabbt. Men vi svarar väldigt snabbt och efter 5-1 så är dom aldrig riktigt nära, ingen press eller någonting. Jag tycker det här är ! riktigt bra gjort av oss, vi har laddat väldigt mycket inför den här säsongen och det lönar sig direkt. Det vi bör förbättra är att spela mer noggrant då dom straffade oss med ett mål direkt när vi inte hade fullt fokus. Men en riktigt bra match från oss.

Vi tackar de båda och önskar dem lycka till under morgondagens två matcher!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar