JAS-bloggen
Sammanfattningar

Kommentarer ifrån IBF Örebro – Katrineholms IBF

Tredje matchen ut under kvällen som vi levererar kommentarer ifrån under kvällen är hemmalaget IBF Örebro som ställdes mot Katrineholm där det blev seger med hela 9-3 i slutändan. Olle Åhman, en av Örebros största framtideslöften, samt Oscar Rohlin från Katrineholm, som var med i sommartruppen för U19, är de som ger er sammanfattningarna.

Olle Åhman, IBF Örebro:

Motståndet var väl inte det bästa, seger med 9-3 säger det mesta. Dock så är vi inte helt nöjda med matchen utan det var rätt mycket slarv med passningar och liknande. Någon som utmärkte sig idag var Jacob Embretzén (-99) som öste in mål. Tappade t.o.m räkningen men tror det blev fem till slut. Lundmark gör också en kanonmatch som vanligt och visar att han kommer vara ruggigt viktig för oss i turneringen. Sen har vi rätt många unga spelare födda -01 som gör det jättebra idag!

Oscar Rohlin, Katrineholms IBF:

Första matchen blev tuff för oss, vi har ett nytt lag och ny spelidé. Match drar igång och lite chanser åt båda hållen, sen får Örebro en straff efter 5 min tror jag och nr 98 gör inga misstag (Emil) tror jag han heter om jag inte har helt fel. Örebro tar över matchen helt och vi gör en många misstag som leder till enkla diagonalare. Sen forsätter matchen så vi gör enkla misstag och resultatet rinner iväg, de lirar bra och vi lirar dåligt med andra ord. Resultatet blir till slut 8-3 tror jag. Tillslut Kan sammanfatta att vi har en lång bit kvar till vår topp, helt nytt lag från nya föreningar och yngre åldrar. sen kan jag passa på att berömma Örebro för deras bra spel och match. Några jag skulle vilja ge extra plus till i vårt lag är Isac Arvidsson (back) och Jacob Milde (för dagen center) det är deras andra innebandy år och ändå är de bland de bättre på planen, Isac är en av de bästa defensiva backen jag har mött, nästa omöjligt att komma förbi 1 mot 1 och det tror jag Örebro märkte. Den andra (Jacob) har tagit över kaptensbindeln iår och ger alltid sitt bästa för laget sen pryder han det med ett snyggt solomål.

Vi tackar de båda och önskar dem lycka till under morgondagen!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar