JAS-bloggen
Intervjuer

Sammanfattningar av Lillån – Farsta

Farsta har under den gångna helgen varit på besök nere i Örebro där man även spelat två träningsmatcher. Först ut under lördagen var de båda lagens seniorlag, två stycken division ett lag kommande säsong ( dock i olika serier), där flertalet av JAS-spelarna även fanns på planen, Carl Harrysson och Gustav Borneback för Lillån t.ex. och Anton Lundgren och Gustav Larsson för Farsta.

Under söndagen så möttes lagens respektive JAS-lag, där ett något stukat Lillån fick se sig besegrat av Farsta i slutändan. Matchen bjöd på ett par riktigt härliga finter och flertalet snygga mål. Lillån Carl Harrysson, samt Farstas Gustav Larsson sammanfattar JAS-matchen såhär.

Carl Harrysson, Lillån:

Vi hade det väldigt tufft mot Farsta idag! 7-2 blev resultatet till deras favör. Vi kom till match med ett väldigt ungt lag med många 00/99er. Dom gjorde det väldigt bra men Farsta var för starka. Vi hade dock en del skador och sjukdomar i laget, tex. Gräf och Borneback, som kommer vara nyckelspelare i JAS detta året var inte med, dessutom var per Holmblad också sjuk, men han krigade på ändå! Sen var de folk på semester, så vi hade absolut inte full trupp!

Jag tycker egentligen inte att det finns så mycket positivt från våran sida denna match. Vi skapar några lägen men inte mer än så. Farsta förde matchen från början till slut och var väldigt rättvisa vinnare.

Men jag måste ge cred till alla 00/99er i laget! För att vara deras första JAS match så gjorde dom det väldigt bra. De tog för sig ordentligt och gjorde absolut inte bort sig, framtiden ser ljus ut!

Gustav Larsson, Farsta:

Vi startar matchen med mycket energi och börjar med ett tidigt mål, och det är jämt ett litet tag. Sen börjar vi producera mål efter mål och radade upp målchanser. Vi drar iväg till en 1-6 ledning, sen var matchen ganska ”avgjord” spelet blev långsamt och tråkig fart helt enkelt. Jag tycker att min kedja känns riktigt bra, vi fick till bra snurr emellanåt. Skönt att vi rullar på mycket folk och att alla gör jobbet. Skulle vilja berömma Anton Lundgren som gör det riktigt bra på sin nya position som back. Helt klart godkänt med tanke på att vi har gjort 2 träningar med laget innan detta! Hörde från mediakillarna att highlights dyker upp ikväll.

Vi tackar de båda och önskar de lycka till under kommande säsong!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar