JAS-bloggen
After game

Vöikers första träningsmatch för JAS

Vöikers gjorde sin första träningsmatch under gårdagen mot ett division tre motstånd, där det blev vinst med 8-5. Man har till kommande säsong ett starkt JAS-lag, även om det till denna matchen fanns spelare som deltog i Czech Open med Växjö Vipers istället. Nye huvudtränaren Dennis Popperyd Larsson, samt en av lagets talangfulla spelare, Felix Göthberg, säger såhär om matchen.

– Målet för den här matchen var att först få igång en idé och sedan fullfölja den men också för att se hur vissa spelare som passar ihop och inte. Vi saknar ju en del spelare idag så det gav chansen till ett par nya spelare att visa upp sig. Första perioden var väl en typisk första period för säsongen där vi ändå satte hyfsat bra försvarsspel men mindre bra i anfall. I dom två andra perioderna så blev fokus på anfall men då släppte vi också in en del mål som vi inte borde. Se det vi jobbar på i dagsläget är att få till en bra taktik för varje kedja som gör så att dom slutar på plus efter matchen. Närmast till hands nu är ett teorimöte och en teambuildingsdag, nån träningsmatch till och sen JAS cup i Mariestad. Ska bli riktigt kul, säger nya tränaren Dennis Popperyd Larsson.

Och såhär säger ovan nämnde Göthberg om matchen.

”Första matchen med ett helt nytt gäng inför en spännande säsong med höga förväntningar. Vi får bra utdelning när vi skruvar upp tempot, lite Vöikers kännetecken, att släppa bollen snabbt med god rörlighet. För min egen del tycker jag att det är kul att se våra nya spelares prestationer och en extra eloge till Oliver Ingemarsson som har en hög lägsta nivå idag och som dessutom sätter två av våra mål. Att vi sedan kan krydda detta laget med nästan en hel femma från Smålandslaget förra året är pricken över i:et. Nu väntar fortsatt hård träning och spela samman laget i fler härliga kombinationer”.

Som det nämndes på Twitter tidigare nu så kommer kommande inlägg vara Czech Open inspirerade med flertalet olika intervjuer och liknande.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar