JAS-bloggen
Gruppgenomgångar

Dj grupp E

Jag lovade en grupp varannan dag, men då det kommer bli lite glesaret till helgen så passar jag på att fylla på nu!

Nästa grupp är Dj grupp E, en grupp som presenteras av Loella Andersson, målvakt i Röke, en spelare som rankas högt i det egna distriktet.

Vilka lag tror du kommer finnas i toppen?

Malmö FBC och IK Stanstad har starka lag med många duktiga spelare.

Vilka lag tror du kommer finnas i botten?

Svårt att säga. Åstorp har ett väldigt ungt lag men duktigt lag, kan vara att de inte räcker till. Annars tror jag det kommer bli jämna matcher.

Vem är gruppens bästa spelare och varför?

Frida Mainz Olsson eftersom jag tror hon är en spelare som kommer att avgöra mest matcher på egen hand.

Vilken spelare tror du blir gruppens överraskning?

Clara Hansson från Åstorp tror jag kommer bli en riktig överraskning eftersom hon är väldigt ung med många olika talanger på planen.

Vilken match ser du fram mest mot och varför?

Malmö FBC för att se vad de har att komma med. Och för att mäta hur duktiga vi i Röke IBK är. Har spelat ganska jämt mot de innan.

Vilket lag i gruppen tror du kan överraska mest och varför?

Åstorp för att det är nog inte många som tror på dem. De slår ifrån underläge. De har även många duktiga unga spelare som jag tror kan chockera många andra spelare på planen.

Vad tror du er grupp håller för kvalité jämfört med de övriga grupperna?

Ärligt talat tror jag vi är en av de lättaste grupperna. Göteborgs området verkar vara väldigt svårt att komma högt upp i. Det tror jag även om grupp A.

Om du skulle få välja att se en av era motståndare i ditt lag, vem och varför skulle det bli?

Madeleine Karlsson eftersom vi behöver en snabb och teknisk back med bra spelsinne.

För att ni ska nå avancemang, vad tror du kommer krävas och vad har ni för kvalitéer som gör att ni kan placera er högt i gruppen?

Vi har ett par vassa målgörare som kan avgöra vissa matcher. Vi har även en bra gemenskap i laget vilket gör att alla känner sig trygga och inte blir utfryst.

Du rankas högt bland DJ-spelarna i dina regioner, där du nu senast fick fina lovord på Innebandymagazinets juniorbevakning. Känner du någon press att leverera eller hur tänker du inför matcher för att fokusera och få ut ditt max?

Jag känner en väldigt stor press på mig att jag måste typ leverera på JAS matcherna. Men känner även mer självförtroende att man ens har blivit rankad så jag känner mig mer självsäker och tror på det jag gör.

Vi önskar Loella och hennes Röke lycka till under den kommande säsongen!

Under morgondagen presenteras HJ grupp D med Farstas Anton Lundgren, sedan dröjer det till söndag innan nästa grupp dyker upp, då bjuds det på DJ grupp D, med Josefin Wålinder!

//Rasmus


JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar