JAS-bloggen
Gruppgenomgångar

HJ grupp F

Som sagt, grupperna kommer presenteras med två dagars mellanrum och därmed utgöra nästkommande veckorna blogginlägg. Nästa grupp som ska presenteras är HJ grupp F, en grupp som KFUM Norrköpings Adam Wastesson kommer presentera! Läs och njut.

Vilka lag tror du kommer finnas i toppen?

Som jag ser nu så tror jag att vårat lag kommer ligga i toppen med Linköping och Bergs, jag tror också Nykvarn kommer ha ett starkt lag som kommer slåss däruppe.

Vilka lag tror du kommer finnas i botten?

Jag tror att Gränna och Katrineholm kommer ligga i botten av tabellen, sedan vet jag inte hur bra lag Trosa har men dem måste nog fightas om sista platserna…

Vem är gruppens bästa spelare och varför?

Det står mellan Olle och Oscar Bierfeldt men om jag får välja så väljer jag Olle! Han är en komplett innebandyspelare som har allt som jag skrivit tidigare, han har bra skott/passningar, snabbheten och ett väldigt bra spelförståelse!! Han kommer leverera kan jag säga.

Vilken spelare tror du blir gruppens överraskning?

Har inte så mycket koll på andra spelare samt lag så kan inte säga nån speciell, men om jag får välja en i mitt lag så får det vara Adam Magnusson! Han syns mycket på planen och har bra skott/spelförståelse.

Vilken match ser du fram mest mot och varför?

Jag ser mest fram emot att möta Bergs, det är ett riktigt bra lag som vi brukar ha tufft mot! Vi möts ofta men det är ändå roligt, vi brukar oftast dra det längsta strået och vinna. Vi hade 10-11 matcher utan förlust mot dom ett tag och det var najs.

Vilket lag i gruppen tror du kan överraska mest och varför?

Jag tror vi kommer överraska mest, vi har fått in en hel del nya spelare som är riktigt bra och vi har kört hårt under försäsongen nu!

Vad tror du er grupp håller för kvalité jämfört med de övriga grupperna?

Jag tror att något lag i denna grupp kommer vinna JAS, känner det på mig! Men jag tror att lagen i gruppen har riktigt bra tränare som har taktik som kan slå många bra lag. I de andra grupperna finna det säkert många sjukt bra innebandyspelare men de kanske inte har bra medspelare.

Om du skulle få välja att se en av era motståndare i ditt lag, vem och varför skulle det bli?

Det finns många bra spelare som är bra och som skulle passa i vårt lag, men jag tror inte de skulle vilja spela i vårt lag men Oscar Bierfeldt skulle jah vilja se i KFUM för han är en riktigt bra innebandyspelare.

Er grupp känns på förhand relativt jämn där många lag kan aspirera i toppen. Vad tror du gör att just ni kommer dra det längstra strået i slutändan?

Vi ska komma så högt upp vi kan och för att dra det längsta strået så gäller det ge 100% varje byte och bara fokusera på just DET bytet du gör. Även så ska vi träna på våran taktik så det funkar i de viktigaste matcherna.

Du och din radarpartner Olle Abrahamsson levererade poäng i mängder under den gångna säsongen. Är det svårt att som spelare ha dom förväntningar på sig att man ska leverera poäng i relativt stora upplagor?

Jag tycker inte att det är så svårt att ha stora förutsättningar på sig, det är bara roligt! Jag och Olle tycker om att spela med varandra och vi hittar varandra väldigt bra, men jag hoppas vi får spela med varandra den här säsongen igen och får göra mer poäng en förgående säsong.

Ni har lyckats knyta till er en hel del nya spelare, vad är det som gör att folk ansluter sig till just er satsning?

Jag tror att vårat lag sprider mycket glädje runt sig och vi har roligt vad vi än hittar på, men jag tror att dem vill testa på att spela div 3 och JAS och även att vi i laget är snälla och vill satsa på innebandy så vill även dom det! Svårt förklarat men hoppas du förstod.

Vi önskar Adam och KFUM Norrköping lycka till under kommande säsong!

På återseende!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar