JAS-bloggen
Listor

Årets nyförvärv på HJ-sidan enligt folket!

Har under de senaste dagarna sammanställt en större enkät, 75 stycken aktiva JAS-spelare, ledare, innebandyprofiler och tidigare JAS-spelare har fått rösta på vilken de tycker är årets nyförvärv hittills. Jag valde att plocka ut antal namn där kriterierna var att jag ej valde mer än en spelare från varje lag, att lagen hörde till något av de mer framstående, samt att spelarens övergång kan ha gett en del eko i sociala medier. Det kan mycket väl finnas spelare som flyttat på sig i de ”mindre” lagen som kan ha extremt stor betydelse för sitt nya lag, men ej blivit lika uppmärksammade på hemsida och liknande t.ex.

Här följer röstningen:

1. Simon Götz från, Huddinge IBS till Djurgårdens IBF, 37 röster

2. Simon Berg från, Skälby IBK till Västerås IBS, 9 röster

3. Adam Dahlqvist, från Mölndals IBF/RIG Umeå IBF till Lindås, 7 röster

4. Anton Åkerlund, från Gamla Stans IBK till IBK Dalen, 6 röster

5. Karl – Johan Ahlroth, från Nykvarns IF till Salems IF, 5 röster

6. Emil Nilsen, från Fagerhult Habo IBK till Jönköpings IK, 4 röster

6. Oskar Falk, från Lindås IBK till Pixbo Wallenstam IBF, 4 röster

7. Johan Schantz, från FBC Haninge till Tyresö Trollbäcken, 2 röster

8. Joel Skog, från Munka Ljungby IBK till Åstorp Kvidinge IBS, 1 röst

Väljer att inte ge mig på någon längre analys av spelarna eller deras övergångar, ni har säkerligen tillräckligt bra koll på spelarna i stort och vad deras övergångar kommer betyda för deras kommande lag.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar