JAS-bloggen
Okategoriserade

Silly Season

Uppehåll för många lag för stunden, det innebär oftast att ”Silly Season” ligger i fokus för många lag innan försäsongen drar igång. Jämfört med ”sillyn” på seniornivå så skiljer det en del mot juniornivån. Det gäller att särskilja på lag som verkligen värvar sina spelare med övertalningskampanjer och liknande, gentemot de lagen som helt enkelt gör något bra och har spelare som ”ansluter” sig till laget efter eget initiativ. Självklart finns det lag som värvar in spelare till JAS-laget, även om det oftast handlar om att hitta en helhet där en plan för övrigt matchande ska vägas in och mer därtill, därmed blir en värvning mer heltäckande även för seniornivå i många fall.

I Uppsala så är det stor aktivitet, Sirius har t.ex. fått till sig ett par nya spelare från bland annat Hagunda och Björklinge, men även Storvreta är aktiva och presenterar spelare hejvilt på sin twitter under den senaste veckan, där bland annat Fredrik Hermodsson och Daniel Stockfors sticker ut, två spelare som återfanns i Upplands SDF-SM trupp i vintras med speltid.

Ytterligare ett par övergångar finns att rapportera om på juniornivå, kommer sammanställa de jag har koll på längre framöver och ranka de bästa övergångarna enligt mig.

Har ni mer tips på ”Silly Season” på juniorsidan, släng gärna in dom tipsen!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar