JAS-bloggen
Intervjuer

Intervju med Sirius tillskott Markus Magnusson!

Sirius satsning fortsätter locka till sig spelare utifrån, fyra stycken från närliggande Björklinge har anslutit sig, tre har åldern för att spela JAS och här nedan ger vi er Markus Magnusson, hans tankar om kring kommande säsong och varför han valde Sirius.

Årets säsong genomfördes i Björklinge, hur skulle du sammanfatta eran säsong?

Säsongen va väldigt tuff, i JAS så hade vi jobbiga skador på viktiga spelare och eftersom de inte va dubbelmöten i juniorallsvenskan så blev de kostsamt med skadorna vi hade.

I JAS-spelet huserade ni i grupp B, en grupp som vanns av Runsten. Sett till JAS-spelet, hade ni förväntat er mer eller var det en godkänd prestation sett till era förutsättningar?

Vi hade som målsättning att vinna gruppen och ta oss vidare. Vi gjorde en riktigt bra säsong förra året vilket gjorde att vi va favorittippade att vinna grupp B. Vi tappade 2 ”spets” spelare i truppen pga för gamla för att spela JAS iår. Det märktes i spelet i början av säsongen eftersom vi inte kunde sätta bollen i mål.

Nu tar du steget över till Sirius. Vad vet du om Sirius och deras förutsättningar?

Sirius är en klubb som verkligen vill utveckla sina spelare på alla olika sätt som går. Dom tror på sina ungdomar och har väldigt mycket olika miljöer man kan spela i.

Vad var största anledningen till att det just blev Sirius?

Jag vill spela JAS ett sista år och Sirius har ett ruggigt bra lag som kommer kunna gå riktigt långt, men även finns de mycket val möjligheter att välja mellan. Tex H3, H2 elr även SSL.

Vad hoppas du kunna utveckla hos dig själv och vad tror du om lagets kommande säsong?

Jag vill fortsätta att spela med ett lugn och ta mycket ansvar men även kliva ännu mer upp i banan och bli ett farligt vapen även där. De är väll offensiven som jag vill utveckla mer. Kommande säsong tror jag kommer bli riktigt bra. Tror och hoppas på att vi kommer gå långt i JAS.

Ytterligare ett par spelare från laget väljer att ta steget till Sirius, Björklinge tappar därmed kvalité. Vad tror du om deras kommande säsong när ni ej finns kvar i laget?

Tror Björklinges junior verksamhet kommer gå i graven vilket är väldigt tråkigt men dom säsonger vi har gjort tillsammans har varit sjukt underbara med i stort sätt samma trupp i ca 6år.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar