JAS-bloggen
Sammanfattningar

Jonathan Bodenmalm sammanfattar dagens match!

Jonathan Bodenmalm återfinns i det Partille som tidigare idag blev klart för finalspel i JAS, Hj18 eller vad man nu väljer att kalla det. Vinst blev det mot Farsta med 5-8 i en match där lagen långt in i den tredje perioden spelade en otroligt jämn match. Såhär säger Bodenmalm om just den matchen:

Vi startar första perioden på bästa möjliga sätt och lyckas trycka in 2 bollar relativt tidigt in i matchen. Det blev som de va sagt tidigare att vi skulle bli det spelförande laget. Farsta kontrade på i stort sett alla möjligheter de fick, tillslut fick dem utdelning på det och första slutar 3-3.

Andra perioden så äter vi oss in mer och mer i matchen och det började helt plötsligt öppna sig i Farstas försvar, vi lyckas trycka in 3 bollar och slänger bort ett onödigt mål som Farsta får 2 sekunder innan periodpaus. Erik Lennheimer är återigen en vägg i målet och perioden slutar 4-6.

Tredje perioden börjar med att Farsta får in en boll tidigt in i perioden (5-6) och matchen gick vidare till en onödig nagelbitare. Farsta börjar känna sig tvingade att gå framåt där vi därefter kan straffa dem hårt framåt genom att sätta 5-7 2 minuter kvar av matchen. Eric Hellström sätter 5-8 i öppen kasse och finalplatsen var säkrad. Återigen så gör vi en stor laginsats som leder till segern!

Såhär säger han om morgondagens final mot Jönköping:

Imorgon ställs vi mot favoriterna Jönköping vilket kommer bli en betydligt svårare match än semin. Vi måste steppa upp oss oerhört mycket om vi ska ha en chans att vinna imorgon. Jag vet att Jönköping har ett riktigt duktigt lag och ett oerhört bra rull i spelet, så jag tror att det är dem som kommer få föra spelet imorgon där vi får straffa dem på kontringar.

Det kommer krävas att alla ligger på topp imorgon och verkligen presterar annars kommer det bli tufft att stå emot Jönköping! Som tur är vi ”underdogs” och det är en stor lättnad inför finalen imorgon, så det är bara att gå in och köra fullt ut!

Finalen spelas klockan 16.00 imorgon i Kalmar sporthall!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar