JAS-bloggen
Sammanfattningar

Farstas Anton Törngren sammanfattar dagen!

Som det nämndes i den tidigare artikeln så besegrade Partille just Farsta tidigare under dagen med 8-5. Farsta har stått för starka insatser turneringen genom, bland annat genom att besegra Skälby och imorgon väntar match om bronset mot Huddinge. Farstas burväktare, Anton Törngren, som fått mycket beröm senaste tiden, säger såhär om dagens förlust:

Jag tycker att matchen i sin helhet är ganska jämn. Vi slarvar lite och låter partille ta kontroll över matchen, vi jobbar ikapp på ett bra sätt i slutet av första men låter sedan partille göra två snabba enkla i början av andra. Sedan får vi bara jaga i resten av matchen. Individuella misstag är de som kostar oss matchen helt enkelt. Vi önskar Partille stort lycka till i finalen och så ska vi ladda om och göra de bästa möjliga match mot Huddinge.

Och såhär ser han på matchen mot Huddinge:

Vi ska göra vårt bästa mot ett stark huddinge och försöka sätta stopp för deras starka offensiv. Vi vet att vi måste hålla ett extra öga på spelare som Simon ”den lilla snidarn” Götz, Daniel ”leffe” Strandberg, Marcus ” the slapshot” Broby och Simon”zorrokungen” Sköldborg. Vi vet också att göra mål inte kommer bli de lättaste med tanke på att dom har Fredrik ”supersave” Stach.

Vi passar även på att pusha lite extra för ”Sharks Media”, finns på Twitter under @sharks_media och har under turneringens gång levererat livesändningar bland annat och nu under helgen liverapporterar man från Farstas matcher, sända får man ej göra tyvärr. Följ vetja!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar