JAS-bloggen
Intervjuer

Ledarintervju med Huddinges Jocke Lilja!

Som utlovat följer även tränarintervjuer, först är Huddinges Joakim Lilja!

Om vi börjar med gruppspelet. Vad tyckte du om kvalitén på er grupp och var det rätt lag som avancerade?

Jag tycker att kvaliteten på Stockholms gruppen är väldigt blandad med lag som verkligen satsar på att vinna gruppen och vissa lag som vill testa sig fram mot svårare motstånd! Enligt mig så var det rätt att vi och Farsta avancerade.

Vilken är er bästa respektive sämsta match i gruppspelet enligt dig?

Vår bästa match skulle jag säga är mot Bele barkarby! Jag kunde själv inte medverka den matchen men fick höra att grabbarna verkligen presterade! Den sämsta prestationen i gruppspelet var nog antingen mot Hässelby eller Sköndal då vi vinner med ett antal kassar men kommer absolut inte upp i nivå.

Ni har stått för två starka matcher i slutspelet mot tufft motstånd. Vad är du mest nöjd med i dessa två matcher?

Under våra 2 slutspelsmatcher så måste jag så som många andra påpeka att det är våran lagmoral tillsammans med talangen grabbarna besitter gjort att vi tagit oss till festen.

Nu väntar JIK I semifinalen, vad vet du om laget och dess spelare?

Jag kan för tillfället inte så mycket om JIK men jag + mina kollegor ska försöka få reda på så mycket som möjligt om dom.

OM vi skulle titta lite i förväg, något man inte ska, men vilket lag tror du tar den andra finalplatsen, samt vilket lag skulle du helst vilja möta i en eventuell final?

Jag tror att Partille kommer gå segrande från den andra semifinalen men jag hoppas att det blir Farsta då dom kommer från stockholm och det är alltid heta möten mellan oss.

Vad anser du är viktigaste för att nå Festen? Tur med lottning, skador och sjukdomar, en stark defensiv, en tung lagmoral eller vilka är egentligen ingredienserna som behövs?

Tur med lottningen tror jag absolut inte och det är vi beviset på! Men jag och även vårt lag skulle jag säga tror att man måste ha en riktigt stark lagmoral och verkligen gå in och ge allt i varje match, för det kan bli den sista!

Om du skulle vilja förändra något tills nästa JAS-säsong med själva uppläget, vad skulle det vara?

Jag skulle nog inte vilja förändra på jätte mycket men dubbelmöten i slutspelet skulle jag personligen tycka vore roligt/spännande.

Vi önskar Joakim och hans Huddinge lycka till under kommande helg i Kalmar.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar