JAS-bloggen
Intervjuer

Intervju med Farstas Nisse Thomasson!

Fjärde spelarintervjun ut, denna gången med Farstas Nisse Thomasson.

Dags för innebandyfesten, en tillställning som Farsta inte alltför ofta medverkat på. Vad är det som gör att ni tagit er hela vägen dit?

För att vi aldrig ger upp, vi är maskiner!

Om vi tar det från början och gruppspelet. Hur tycker du ni genomför gruppspelet, ett gruppspel där ni tillslut hamnar tvåa efter Huddinge? D-gruppen som ni spelade i, brukar generellt sett hålla bra kvalité med många lag som aspirerar på slutspel.. Vad tycker du att gruppen höll för kvalité nu när ni mött lag från andra grupper i slutspelet?

Vi gör ett helt okej gruppspel, vi vinner 6 torskar 1 och spelar en oavgjord. Det är väl helt ok! Jag tycker att JAS D är bra, många riktigt bra lag. TT fick inte världens bästa start men det är ett lag man kan räkna med oavsett. Älvsjö gör ett bra gruppspel, vinner över oss ganska enkelt den matchen vi förlorade. Grupp D håller en bra nivå jämfört med dom andra!

Ni har spelat tre slutspelsmatcher, mot motstånd av blandad kvalité. Vilken tycker du är er bästa match?

Vi har vart bra i alla tre slutspelsmatcher men om jag måste välja någon så är det mot Skälby.

Överlag, vem tycker du har varit lagets bästa spelare fram tills Innebandyfesten?

Lagets bästa spelare är Anton Lundgren när han tar för sig, när han gör det så är det magi på innebandyplanen. Anton skämtar man inte bort!

Nu väntar Partille, vad vet du om det laget?

Jag har aldrig mött eller sett Partille men jag har hört att dom är riktigt duktiga på att rulla boll!

Årets upplaga känns lite som ”skrällarnas år” då många tippade favoriter blivit utslagna. Hur ser du på de fyra lagen som tagit sig till Kalmar. Förvånande?

Dom andra lagen är tippade favoriter för att det verkar vara dom enda lagen ni vet någonting om haha. Nej men skämt å sido. Alla fyra lagen har gjort det bra. Jag tycker inte att Huddinge har skrällat alls. Ett riktigt bra lag, dom är som oss. Dom slutar aldrig jobba. Jönköping och Partille vet jag tyvärr inget om. Vi själva har gjort det riktigt bra, sen om folk tycker vi har skrällat så får dom göra det.

Vad kommer göra att ni eventuellt når finalen och ev ett guld?

För att vi aldrig slutar jobba. Vi stänger vårt försvar och vi har några spelare som har vart riktigt bra den här säsongen som kliver fram när det väl gäller.

Vilket lag tror du avancerar från den andra semifinalen?

Jag tror på huddinge. dom är ett lag som aldrig slutar jobba, och sen har dom som oss spelare som kliver fram när det väl gäller. (No jinx)

Vem i laget kommer ha en framträdande roll under helgen i Kalmar?

Alla, Vi är maskiner.

Vi tackar Nisse för hans svar och önskar honom och Farsta lycka till under kommande helg! H2H intervjuer samt ledarintervjuer kommer upp under veckan!

//Rasmus


JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar