JAS-bloggen
After game

Kommentarar från Farsta – Runsten

Farsta besegrade Runsten i den sista kvartsfinal och tog därmed den fjärde platsen till Innebandyfesten i Kalmar som spelas om två veckor. Matchen blev otroligt jämn och i sudden så kunde Anton Lundgren avgöra för sitt Farsta. Kommentarer nedanför!

Nisse Thomasson, Farsta:

Vi får en tuff start, men Runsten gör det bra. Dom tar ledningen med 2-0, vi har flera lägen men deras målvakt gör en helt sjuk prestation. Första perioden är otroligt fartfylld. Dom har chanser, vi har chanser och det smäller mycket. En typisk slutspelsmatch. Matchen är jämn i 67 minuter, men vi är som vi har sagt tidigare, maskiner. Vi slutar aldrig jobba och det är de som gör att vi vinner den här matchen. Deras målvakt och våran målvakt ska ha sjukt mycket beröm. Vilken j*vla match dom båda gör!

Nej men vad ska jag säga mer liksom, det svänger åt båda håll hela tiden. Runsten ska ha mycket beröm, deras första line var riktigt duktiga.

Andreas Asp, tränare Runsten:

Att sammanfatta en match man torskar med uddamålet och blir utslagen av är ingen enkel uppgift. Såhär dagen efter är man såklart missnöjd. En match, en period, en Sudden, ett mål från att nå vårat mål. Istället är nu juniorinnebandyn slut för alltid för dessa grabbar, vilken skillnad. Jag vill inte ta ifrån Farsta deras prestation, Farsta är duktig. Spelar ett bra försvarsspel och slänger in mycket bollar på mål, då går vissa in också. Vi är inte nöjda med våran insats, vilket är det som tar emot mest idag. En förlust kan man ta, men de tar oerhört mycket emot att ta en förlust på detta vis och känna vi kunde prestera bättre. Vi som är ett lag som huserar i division 1 Norrland stöter i princip aldrig på en 2-2-1a, något vi hade stora problem med igår. Farsta gör det bra och dubblar stenhårt längs sargerna samtidigt som vi inte anpassar vårat anfallsspel tillräckligt till de. Sen har vi problem på inviduella nivå med bollkontroll och passningar, kanske tagna av stundens allvar, av det stora publiktrycket, av parketten? Svårt att svara på, men något var de som störde. Farsta vann matchen fullt rättvist. Dom presterade en bättre innebandy än vad vi gör denna fredagkväll vilket är vad de handlar om. Jag önskar Farsta ett stort lycka till på festen och får även ta och hylla Farsta för deras fina arrangemang. Våra supportrar togs om hand på ett föredömligt vis, lapp på luckan i hallen och webbsändning. Juniorinnebandy som det ska vara.

Nu laddar vi om för Innebandyfesten, flertalet artiklar och intervjuer kommer komma upp inför. Håll utkik!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar